Da li se sećate kako je Blake Lively pre nekoliko nedelja oduševila sve svojom zanosnom lepotom na crvenom tepihu Kanskog filmskog festivala? E pa, uradila je to opet, zamenivši crveni tepih sa setom na snimanju najnovije kampanje za Gucci Premiere parfem.

Prelepa glumica koja gde god da se pojavi pleni šarmom, onim istim koji su posedovale dive zlatnog doba Holivuda, nastavila je da neguje svoj glamurozni look, sve sa raskošnim, retro, zlatnim talasima u kosi.

I haljina u kojoj je Blake pozirala za potrebe najnovije kampanje je ispratila kompletan look – svetlucava, ravnog dekoltea na jedno rame, dajući nam priliku da uživamo u bisti i zavidnom dekolteu slavne glumice. Ryane, sretno momče!    

Ovo je druga po redu kampanja za neki parfem s potpisom Gucci-a, koju je snimila zvezda serije Gossip Girl. Prva koju je radila pre dve godine, platinastoj glumici je donela ugovor vredan 4 miliona američkih dolara.

„Blake je prelepa, a njena pojava osvaja i razoružava,“ izjavili su ljudi ispred Guccia.

Inače, Blake ovih dana radi na „tajnom“ projektu, sopstvenom lifestyle sajtu koji bi trebao da se pojavi krajem godine. I ako je suditi prema onom što je Blake otkrila do sada, neće biti sličan ničemu što već  postoji.

Zato, pripremite se, jer mi smo već u niskom startu.