Gisele Bundchen je novo lice parfema Chanel No.5

Foto: Profimedia

26. 05. 2014.

Ekipa iza Chanela nije mogla bolje da izabere. Najslavniji parfem na svetu, zavodljivog i opojnog mirisa promovisaće jedna od najzavodljivijih i najpoznatijih manekenki današnjice...

Nakon glumica Audrey Tautou i Nicole Kidman, ali i Brada Pitta, novo lice kultnog parfema u čijim kapljicama je „spavala“ Marilyn Monroe, je prelepa i prirodna Gisele Bundchen.

Gisele koja je do sada bila deo nekoliko revija za čuvenu francusku kuću, retko je bila Chanelov izbor za kampanje. Pogotovo, njihove beauty kampanje. Videli smo je do sada samo u onoj za makeup liniju Les Beiges pre nekoliko godina.      

Kako prenosi portal WWD, kompletnu kampanju će raditi čuveni australijski reditelj Baz Luhrmann koji nam priprema zanimljivu filmsko-beauty priču. Baz je poslednji put sarađivao sa Chanelom na kampanji za slavni parfem 2004. godine, kada je zaštitno lice bila Kidmanova.  

Kampanja za Chanel je najavljena za kraj godine, ali nesumnjamo da će nas kombinacija Baz/Gisele daleko više očarati nego „razočaravajući“ Brad. 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...