Još jedna saradnja za Clemence Poesy i Chloe!

Foto: Chloe

22. 03. 2014.

Nakon pauze od četiri godine, francuska glumica i poznata modna kuća sarađuju u promo kampanji za najnoviji Chloe parfem.

Clémence Poésy menja svoje ime u Chloe. Pa..., ne baš. Ali, ne bi nas iznenadilo kada bi poznata francuska glumica stvarno promenila svoje ime, nakon što je objavljeno da će upravo ona biti zaštitno lice najnovijeg Chloe parfema.

Ovo nije prvi put da Poesy i  francuska kuća sarađuju zajedno. Glumica koja je najpoznatija po epizodnoj ulozi u Harry Potter-u i hit seriji Gossip Girl, bila je jedna od tri glavna lica (pored Chloe Sevigny i Anje Rubik) od Chloe Eau de Parfuma, 2008. i 2010.godine.    

“Veoma sam ponosna i počastvovana što ću opet biti ambasador Chloe parfema. Kada me je ekipa iz poznate kuće kontaktirala, odmah sam pristala! Taj čin je dokazao da smo se brend i ja povezali na prvu,“ izjavila je lepa glumica.

U zvaničnom saopštenju modne kuće stoji da je odluka bila više nego očigledna shodno želji da neko ko predstavlja ikonu pariskog, sofisticiranog stila i šarma promoviše parfem koji je napravljen upravo za jednu takvu ženu: Casual Parižanku!


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...