U slučaju da ste zaboravili, Naomi Campbell i njeno seksi, zategnuto telo imaju 43 godine! I ne stare. Nope! Već izgledaju sve bolje i bolje.

Da je to istina dokazuje naslovna strana aprilskog broja magazina Shape na kojoj jedan od najboljih supermodela današnjice, fatalna Naomi pozira u crnom, jednodelnom kupaćem kostimu sa zanimljivim, zlatni, rajsfešlusima.  

Sa telom koje prkosi vremenu, Naomi izgleda hot u crnom, seksi kupaćem kostimu s potpisom italijanskog brenda Moschino, a ovo je prvi put da tamnoputa lepotica sarađuje sa pomenutim magazinom koji je specijalizovan za zdravlje i fitness.

 “Bila sam na naslovnim stranama svih mogućih magazine, ali ovo je prvi put da poziram za Shape i baš sam uzbuđena zbog toga. Žalim samo što nisam uradila ranije kada sam bila mlađa, ali u svakom slučaju počastvovana sam što mi je sada ukazana prilika”, rekla je Naomi.

Ali da budemo iskreni, Naomi izgleda mladoliko kao na početku karijere, koja je bila bthw pre skoro 30 godina!

U intervju za časopis britanska manekenka se dotakla i pitanja o tajni koja se krije iza njenog super, zategnutog izgleda. Radi se o zelenom soku koji pije već godinama, ali i nepresušnoj strasti prema jogi. Naomi je konstatovala da je svakodnevno jutarnje praktikovanje joge čini vitkom, fit i zdravom, i to ne samo na fizičkom nivou, već i mentalnom.