Zaljubljenik ste u Instagram, ali i trendi manikir? Onda je ovo vaš dan! Smartphone aplikacija Nail Snaps, delo dizajnerki Angel Anderson i Sarah Heering, omogućuje svim korisnicima pametnih telefona da omiljena umetnička dela ili najdraže fotografije „transponuju“ na svoje nokte!

Znamo da zvuči ludo, ali ova aplikacija stvarno postoji i radi, a nastala je tako što su dve drugarice poželele da osmisle jedinstvenu aplikaciju uz čiju pomoć ćemo moći da napravimo otkačen, neobičan manikir.  

Od manikira koji podseća na vaše omiljeno delo nekog savremenog ili renesansnog umetnika, dizajnera ali i neku vašu dragu uspomenu deli vas samo download i uslov da fotografiju koju žele da apliciraju na nokte imaju na svom Instagram profilu. Ostalo radi aplikacija tako što u šablonu za nokte obrađuje sliku i sprema predlog, odnosno nalepnicu za nokte.

Za sada, štampa koja omogućuje da nalepnice postanu realnost, radi samo u Los Anđelesu, ali duo je obećao da će uskoro slati nalepnice na bilo koju adresu na sveta. Dok se to ne  desi, svakako možete da se igrate i eksperimentišete.