Tamnoputa gracija Jourdan Dunn spada u najbolje modele današnjice čiji životni stil možemo da pratimo i putem njenih profila na društvenim mrežama kao što su Instagram, Twitter....

Od kada je otkrivena u supermarketu od strane agenta iz Storm agencije Sarah Doukas (iste žene koja je otkrila Kate Moss na aerodromu) Jourdan je bila zaštitno lice DKNY kampanje, postala mama (da,da) i počela da se druži sa Beyonce. Prijateljstvo sa poznatom pevačicom joj je čini se pomoglo da shvati kako je vreme da postane veganka.

Za američko izdanje Elle magazina, Britanka je pričala o modi, revijama, ali i novoj food maniji koju je podstakla upravo Queen Bey, odnosno njen „vegan izazov“.

„Beyonce je uspela da me zaintrigira, ali nisam se u potpunosti predala veganstvu iako sam počela sve više da pripremam hranu koju konzumira Bey. Uostalom, uskoro ću da postujem svoje recepte pa ko zna, možda i vi postanete vegan u roku od nekoliko dana!

U intervju ismpatična Dunn se podsetila i svojih početaka otkrivajući da je tada znala da bude prilično iscrpljena od silnih revija, ali da već sada kada je stekla neko ime može da bude selektivna i da priušti sebi predah i malu pauzu.