Najveće kompanije iz oblasti, estetike i zdravlja na ovim prostorima predstaviće se na velikoj trodnevnoj manifestaciji. Posetioce takođe očekuje veliki izbor najnovijih kolekcija venčanica.

KG Sajam lepote 2014 pripremio je i dve show bine sa LED ekranima na kojima će se odvijati trodnevni HAIR SHOW, kao i mnoštvo besplatnih edukativnih tribina i prezentacija. Posetioce očekuju najveća svetska imena i zvezde u svetu frizera, i specijalno za ovu manifestaciju dolaze nam uvaženi gosti iz Amerike, Australije, Grčke, Italije i Nemačke koji će nam predstaviti svoja profesionalna i svetska dostignuća na Centralnoj revijalnoj bini.

• Raul Quiroz (USA) 2 times International and 1 time World award winning hair artist, osnivač Axiom Hair Care kompanije, International platform artist i edukator Milanskog Instituta za kozmetiku. Član je Global Hair Power International tima.

• Ralf Metz ( Germany) Hairworld & North American Hairstyling Awards šampion, ambasador najvećih kompanija - LA Biosthetique, Societe Francaise de Biosthetique, Intercoiffure i Paul Brown – Hawaii. Predsednik je Hairdreams Artistic Team-a, koji u svom sastavu ima najpoznatije frizere sveta kao što su: Teresa Cahill (San Diego, CA), Renee Cerro (Atlanta, GA), Sara Duquette, Peggy Hammons (Dallas, TX), Lori Keheller, Michelle Nauert (Indianapolis), Marion Scott (Los Angeles, CA), Scott Sherrod (San Francisco, CA) and Erin Turner.

• Gianni Basile (Italia) jedan od najpoznatijih frizera u Evropi koji je patentirao čuvene ''double edged'' makaze. Član je Global Hair Power International tima.

• Helen Giannakopoulou ( Greece) diplomirala na L'Oreal-ovoj akademiji, vlasnica najprestižnije frizerske akademije u Grčkoj, ujedno i jedna od najtrofejnijih frizera u Evropi

• Genevieve Baba (Australia) pripada samoj eliti australijskih frizera. Glavni frizer ''Arab Idol''-a, radila je sa čuvenim holivudskim frizerom Kim Vo u LA/USA, na projektima kao što su Miss Universe Australia, National Costume Hairstyles, kreatorka modnih trendova za ugledne časopise Cosmopolitan I Vogue.

U okviru festivala biće održano i takmičenje timova škola Junior creative star award (12.02.2014.), kao i takmičenje frizerskih salona Salon star award (13.02.2014.).

Osim toga, priliku da se pokažu imaće i nail artisti u okviru takmičenja u modeliranju i dizajnu noktiju Magic & nails – Srbija 2014 (12 i 13. 02.2014.)

Radno vreme sajma tokom manifestacije je od 10.00 do 21.00. Ulaz na sajam je besplatan, kao i učestvovanje na svim edukativnim tribinama.