Nakon što je iznenadila sve svoje fanove s izlaskom novog albuma na iTunesu, pevačica je najavila da će u februaru lansirati svoj najnoviji parfem “Rise“ u kom će dominatna nota biti zavodljiv miris orhideje.

Pevačica čija pesma Drunk in love polako postaje glavni hit sa najnovijeg albuma, je izjavila da se nada kako će parfem svakoj ženi koja se odluči za njega, parfem biti jedna vrsta moćnog "ogrtača".

“Rise je osmišljen u duhu koji podstiče žene da budu najbolja verzija sebe."

Marsha Brook, ispred internacionalne marketing agencije Coty Beauty je za sajt WWD naglasila da je Rise napravljen u želji da pruži samopouzdanje svakoj ženi i pomogne joj da pronađe svoju unutrašnju snagu koja pripadnici lepšeg pola daje auru.

"Rise je cvetan, jak parfem...lektrična, citrusno, cvetna bomba! Testirali smo ga u nekoliko zemalja do sada i dobili smo samo sjajne, pozitivne reakcije!"

Beyoncé je ovaj parfem napravila uz pomoć Loca Donga, čoveka koji se proslavio u osmišljavanju očaravjućih parfema u International Flavors & Fragrances (IFF). Parfem će se prodavati u tri različite militraže, a ispratiće ga luskuzno  pakovanje (zlatna bočica), dizajnirana od strane Kena Hirsta.

Gornje note parfema (note otvaranja) su italijanska pomorandža (italian bergamot) i kajsija, srednje note su orhideja i jasmin, dok su donje, bazne note rezervisane za mošus, sandalovo drvo i vetiver.