Svedoci smo da sve više postaje uobičajno da reklamne kampanje se prvo pojave na Instagramu ili na nekoj drugoj internet mreži, umesto na stranicama magazine, kako je to pre bio običaj.

Ovaj put, fotografija najnovije beauty kampanje za YSL je osvanula na stranici najzabavnije i najotkačenije manekenke današnjice, Care Delevingne.

Britanski model kojeg prati više od 3.5 miliona ljudi na Instagramu (da,da, dobro ste čuli) je postovala pre neki dan sliku najnovije kampanje za luksuzan francuski brend, i  njenu drugu YSL kampanju. Cara je bila lice kampanje za kozmetičku liniju Fall 2013.  

Cara koja je po Google najtraženija fashionista u Britaniji za ovu godinu se pojavljuje na slici u izazovnoj pozi u seksi, crnoj haljini s čipkanim dekolteom, puštene kose s jarko, vodenim, crvenim ružem na usnama i efektnim crnim alajnerom.  

Ova nedelja je definitivno nedelja IT kampanji nakon Rihannine za Balmain, šuškanja da je Rita Ora novo zvezda DKNY parfema, plus Burberryja koji je takođe lansirao svoju poslednju kampanju.