Odabrati pravi parfem za dragu osobu je siguran znak da je dobro poznajete.  Jasmin parfimerije su već skoro šest decenija mesto na koje se odlazi kada želite da odaberete dobar, originalan parfem po pristupačnoj ceni. Tako je i ove godine.

U Jasminu možete pronaći najpopularnije parfeme po sniženim cenama (Dolce&Gabbana, Boss, Gucci, Versace, Moschino, Trussardi, Escada i mnogi drugi) za lepši i jači pol, a možete otići i korak dalje i odabrati neki od parfemskih setova koji pored parfema ili toaletnih voda podrazumevaju i proizvode iz prateće linije: parfeme u pakovanjima posebno prilagođenim za žensku torbicu, gelove za tuširanje, kreme za telo, ali i originalnan i neobičan aksesoar: torbice, nesesere ili priveske za ključeve. Parfemski setovi izgledaju raskošno i luksuzno, još ako koštaju manje od osnovog proizvoda, onda je takav poklon pun pogodak!

Svake godine od velikih imena industrije lepote stigne neka novost. One najuzbudljivije rezervisane su za novogodišnji period. Za one koji vole retke i neobične parfemske dragocenosti ekskluzivno u Jasmin parfimerijama možete pronaći limitirana, kolekcionarska parfemska izadanja (Dolce&Gabbana The One limited edition za nju i njega, Versace pour Homme oud noir). Najbolje samo u Jasminu!

Ljubitelji šminkanja obradovaće se prazničnoj Max Factor akciji: u svim parfimerijama potražite novogodišnje setove u kojima vas čekaju Lasting Performance tečni puder sa poklonom - 2000 Calorie maskarom, Colour Adapt tečni puder i Facefinity 3in1 tečni puder sa poklonom Creme Puff puderom

Još jedna napomena: svoje omiljene parfeme, šminku i kozmetiku od sada možete kupovati i od kuće. Dovoljno je da posetite naš sajt www.jasmin.rs, odaberete ono što vam se dopada i željeni proizvodi stižu na vašu kućnu adresu.