Svi se osećamo fantastično dok kupujemo poklone. Bilo da kupujemo poklon za roditelje, muža, sestru, brata ili najboljeg prijatelja, svu svoju ljubav usmeravamo na izbor savršenog poklona. Evo nekih predloga za uspešan početak 2014. godine za vas i vaše voljene osobe!

Znate da je mekana i nežna koža osnov lepote. Posvetite posebnu pažnju svojim nogama kako biste se tokom zimskih praznika osećale kao boginje. Za fantastične rezultate probajte novi Venus & Olay koji povezuje temeljno Venus brijanje sa 5 oštrica i Olay zaštitu kože, nepohodne praznične sastojke za kožu kojoj je potrebna nežnost.

Vaša kosa se svakodnevno suočava sa velikim brojem izazova: danas je kovrdžava, sutra ravna a tokom zime je gruba zbog hladnog vremena. Pantene Repair & Protect neguje vašu kosu i sprečava pojavu procvetalih krajeva. Čini da kosa izgleda toliko zdravo da sija!

Kao još jedna zvezda za 2014. godinu stiže i Head&Shoulders Moisturizing Scalp Care poklon pakovanje! H&S Moisturizing Scalp Care kolekcija sa bademovim uljem obnavlja balans vlažnosti vašeg temena* kako bi kosa bila lepa i gotovo 100% bez peruti**! (*Uz redovnu upotrebu proizvoda iz Moisturising scalp care kolekcije; **Vidljive peruti, uz redovnu upotrebu kolekcije).

Ove Nove godine ulepšajte svoj osmeh! Iskusite revolucionarni nivo čistoće za samo 2 minuta uz najnoviju tehnologiju oralne nege, Oral B Professional Care 1000! Nabavite ovaj neizostavni dodatak za predivan osmeh i oduševite svoju voljenu osobu najnovijom spravom za oralnu negu: u roze boji za devojke i crnoj za muškarce.

Za svog najdražeg muškarca uvek se možete osloniti na Gillette Fusion® ProGlide Silver Touch kao savršenu opciju za one koji imaju osetljivu kožu. Pomozite vašem muškarcu da se izbori sa iritacijom i zajedno uživajte u uspešnom početku 2014. godine!