Pink tepihom u Promenadi sinoć se prošetalo više od 400 zvanica, među kojima su bili predstavnici najvećih kompanija u Srbiji, kao i brojne ličnosti iz sveta muzike, filma, sporta, mode, televizije i javnog života. Među najveselijim gostima bili su Bojana Barović i Nikola Rokvić, Marija Kilibarda, Irina Radović, Kristina Radenković, Vjera Mujović, Aja Jung, Petar Benčina, Sanja Dimitrijević, Ana Milenković, Tamara Paunović, Mirko Luković i mnogi drugi.

Na glamuroznoj ceremoniji dodele nagrada Cosmopolitan Beauty Awards 2013 dodeljeno je 10 nagrada najboljim kozmetičkim proizvodima kao i 5 specijalnih nagrada. Nominovane proizvode, kojih je bilo po pet u svakoj kategoriji, odabrao je stručni žiri u sastavu: voditeljka Ivana Zarić, model Zorana Kostić, glumica Tamara Dragičević, dermatolog dr Gorana Isailović, glavna i odgovorna urednica Cosmopolitana Nasja Veljković, urednica lepote Nine Dželetović, hair stilisti Studija Prostor Sofija Janković i Srna Jovanović, make up artist Aleksandra Orlandić-Sretković. A glavni sud, odnosno počasnu nagradu u svakoj kategoriji donele su čitateljke magazina Cosmopolitan koje su imale priliku da glasaju za svoje omiljene beauty proizvode posredstvom interneta.

Specijalne nagrade dobili su Sara Jovanović - Cosmo devojka sa najboljim make up-om i Nina Janković - devojka sa najlepšom kosom, dok je Milorad Čavić proglašen za najnegovanijeg muškarca. Cosmopolitan je dodelio i nagradu za novitet godine, kao i nagradu za najbolji domaći kozmetički proizvod.

Domaćini večeri bili su urednica Cosmopolitana Nasja Veljković i voditelj Jugoslav Pantelić.

Pored svečane dodele priznanja, svi prisutni su imali priliku da uživaju u odličnom provodu, nastupu DJ Peppe-a i plesne grupe Fluid Girls, kao i Cosmopolitan koktelima koji su se služili.

Pobednici nagrada po kategorijama su:

Make up – USNE

Rimmel Apocalips tečni ruž za usne

Make up – OČI

Maybelline The Rocket Volum’ Express maskara

Make up – TEN

AVON Ideal Flawless BB krema

Nega kože – LICE

Eucerin DermoPurifyer dnevna krema SPF30 za problematičnu kožu

Nega kože – TELO

Nivea In Shower nega pod tušem

Nokti

L’oreal Paris Miracle Repair Serum za jačanje noktiju

Kosa

Pantene Aqua Light hidrantni sprej za negu kose

Ženski parfemi

Carolina Herrera CH EDP Sublime

Muška nega

Nivea Men Stress Protect dezodorans

Muški parfemi

Versace Eros

Specijalna nagrada: Najbolji domaći kozmetički proizvod

DR COLIĆ Maske za lice

Specijalna nagrada: Novitet godine

L’OREAL Mixa

Magazin Cosmopolitan je sinoć svečano dodelio prestižne nagrade najboljim kozmetičkim proizvodima - Cosmopolitan Beauty Awards 2013.