Zvezda filma Grown Ups, koja je udata za francuskog milijardera Françoisa-Henrija Pinaulta, kaže da uživa isprobavajući odevne kombinacije koje će sa dopasti njenom mužu.

"Kada ste zaljubljeni u nekoga, uvek iznova i iznova želite da ga osvajate. Čak i kada ne izađemo, uvek volim da izgledam lepo za njega", otkrila je glumica - "On me inspiriše. Postoje muškarci koji ne primećuju šta ste obukli, i to je ok. Ali kada se potrudite kao ja, Fransoa ne može a da me ne primeti."

Par, koji ima četvorogodišnju ćerku Valentinu, trenutno živi u Parizu kojim je Selma očarana - "U Parizu ljudi fantastično izgledaju. Niko nema višak kilograma, svi su lepo obučeni, čak i kada hodaju čitav dan oni nose prave, lepe cipele."

Četrdesetpetogodišnja glumica, koja je trenutno u fazi nošenja konjskog repa, kaže da Fransoa obožava puštenu kosu.

"To je smešno, ali moj suprug mrzi kada nosim rep. Obožava moje ludačke i divlje frizure. Uvek mi kaže 'Zašto teraš kosu da pati?'", izjavila je glumica za Lucky magazin - "Ali znate kada 45 godina nosite veliku kosu i ove velike grudi na sitnoj konstituciji jednostavno želite da i sve ostalo bude manje. On je verovatno u pravu, kao što je moja majka uvek govorila 'Misliš da znaš bolje od Boga?'"