Legendarni Charles - koji je sarađivao sa organizatorima BAFTA nagrada kako bi napravio limitrani asortiman proizvoda za kosu i bio zadužen za frizure mnogih zvezda na crvenom tepihu - priznaje da bi voleo da sarađuje sa ekscentričnom pop zvezdom i uz dobru zabavu pomeri granice kada su hair stilovi u pitanju.

"Lady Gaga bi bila apsolutni pogodak jer je ona odavno u toj ekstravagatnoj priči. Kod nje ne postoje granice, uvek želi nešto neviđeno, zbog toga bi bila prava zabava raditi s njom - otkrio je frizer - Takođe, nikada nisam radio sa Angelinom Jolie, a mislim da je njena kosa predivna za rad.

Frizer - koji je pravio frizure zvezdama kao što su Emilia Fox i Jessica Brown Finlday - radio je sa BAFTAs prethodne četiri godine i kaže da je bio veoma uzbuđen što će napraviti asortiman proizvoda sa njima, jer onda to svima dozvoljava da unesu glamur crvenog tepiha u svoje živote.

"Ovo je četvrta godina sponzorisanja BAFTAs i baš zato što je to dvadesetpetogodišnjica moje kompanije želeli smo da uradimo nešto specijalno pa smo prezentovali asortiman proizvoda, koji su namenjeni volimenu i kosi sa crvenog tepiha. Zato smo koristili baš te proizvode - koji imaju logo BAFTAs na sebi - prilikom friziranja poznatih zvezda. Sada svi kod svoje kuće imaju šansu da osete ukus onoga što su zvezde koristile na BAFTAs", otkrio je Worthington.

On je takođe iskoristio svoje znanje i umeće da predvidi koje će se frizure nositi na predstojećoj dodeli Oskara - "Opušteni glamur i moderne vezije Marilyn Monroe će biti među top izgledima"

Inače, najnovija Charles Worthington's Limited Edition BAFTA kolekcija koja slavi i dvadesetpetogodišnjicu kompanije dostupna je u prodaji, a više informacija pronađite na www.charlesworthington.com