Frizure Emme Watson i Justina Biebera najpopularnije u 2011.

Foto: Bang media

05. 01. 2012.

Frizura glumice iz filmova o Harryju Potteru i izvodaca hita “Never Say never” su bile najpopularnije kod fanove u proteklih 12 meseci.

Frizeri u celom svetu u protekloj godini bili su preplavljeni zahtevima da naprave svojim mušterijama upravo ove frizure.  Wall Street Journal prenosi: “Frizeri su preplavljeni zahtevima. To se prenosi i na internet. Google kaže da korisnici najviše traže frizure gospođice Watson i gospodina Biebera.”

Kako prenosi ovaj list, ovo označava priličnu promenu, pošto kod žena kratka kosa nije bila popularna još od 90-tih i zato što je muškarce sramota da traže specifičnu frizuru.

21-godišnja Emma skratila je kosu krajem pretprošle godine i rekla je da ulazi u “novu fazu” svog života pošto je završila sa snimanjem filmova Harry Potter gde glumi Hermione Granger.  Rekla je: “Sada imam 20 godina. Više nisam dete. Vec 10 godina snimam filmove o Harryju Potteru. Osećala sam potrebu da to obeležim na neki način. Htela sam sebi nekako da kažem  da sada ulazim u novi period života. Trebala mi je promena. O tome se radi. “


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin