Supermodel Heidi Klum veruje da žene moraju da nose parfem jer im on daje više samopouzdanja i pomaže da se osecaju više seksi. Ona kaže: "Po mom mišljenju, parfem kompletira look. On daje osećaj kakav imate kada nosite dobar veš! Sa parfemom se osećate zavodljivije."

Heidi je nedavno lansirala parfem Shine i kako kaže nije bilo lako pronaći unikatnu notu. "To je vrlo komplikovano. Pokušala sam da napravim nešto što ne postoji, a to je teško. Svake godine pojavi se preko 20 novih parfema i teško je "izbaciti" nešto što niste već osetili.", dodala je ona. 

"Shine je malo moderniji, puderast je ali "začinjen". To je divan "brak" slatkog i začinjenog. Parfem sadrži crveni biber, suncokret, ljiljan, krušku, kumkvat i vanilu", kaže Heidi.
"Parfemisanje mi je oduvek bilo važno. Ja se zapravo kupam u parfemu. Prskam ga svuda po telu, a onda prskam i druge. Tako sam danas u liftu poprskala parfemom obezbeđenje. Neke od tih momaka znam godinama, ali bio je i jedan kojeg ne poznajem", kroz smeh je dodala Heidi.