Katy Perry je trenutno na turneji “Kalifornija sanja” i magazinu People je nedavno izjavila: “Moj prvi parfem Purr je bio mnogo više cvetni, ali ovaj je daleko jestiviji. On je savršena slika onoga što sada radim, posebno pošto sam na turneji”.

Lepa brineta želi da “stvori uspomene” sa svojim najnovijim parfemom, koji je napravljen od kruške, sa osnovom vanile, mošusa i ćilibra i da kreira miris koji će postati toliko prepoznatljiv kako bi se ljudi setili gde su bili kada su ga osetili.  “Mislim da kada čujete neku pesmu, vi se vratite u taj trenutak ili toj ličnosti s kojom ste bili kada ste je slušali”, dodala je.  “Ista stvar važi i za čulo mirisa – ono je stvarno moćno. Mislila sam da napravim uspomene za ljude uz Purr ili Meow.” 

Flašica parfema je u obliku mačke i roze je boje, a ideju 27-godišnja lepotica dobila je prisećajući se radnji koje je obilazila dok je bila mala. “Odrasla sam na buvljim pijacama. I u svim onim prodavnicama starih stvar i na Rous Boulu u Los Angelesu, uvek bih tražila čaše za mleko – one stare i prelepe čaše koje su se stavljale sveće ili so i biber. To je ono što sam htela da upotrebim za Meow”.