O lepoti, modi i feminizmu sa Cate Blanchett

foto:Profimedia

23. 03. 2019.

Cate Blanchett je već duže vreme sinonim za žensku snagu sa kojom se treba povezati.

Australijska glumica Cate Blanchett već odavno važi za ženu koja nije samo velika glumica, već i profesionalac i beauty ambasador.

(Lady style: Kako nas vide beauty stručnjaci ovog proleća?)

Cate je naime već neko vreme (od 2014.) lice iza parfema SI, italijanskog brenda Armani.

Ovim povodom Cate govori o modi, feminizmu i parfemima.

O parfemima

Svoj prvi parfem sam dobila u školi drame od drugarice, kojoj se taj parfem nije dopadao. U pitanju je bio Clinique.  Tada sam već koristila neke, i to one sa notom lavande ili ljubičica, jer su to mirisi koje je nosila moja baka ali nikada nisam pre toga kupila ili dobila neki parfem.

O boji kose

Prelazila sam s plave na brinetu, i onda se opet vraćala na plavu, iz zabave. Kao brineta, glumila sam u australijskom Narodnom pozorištu, i mislim da sam izgledala kao moja majka i sestra. Osećaj je bio poput povratka u prošlost. Ali osećala sam da je to prava boja za karakter koji sam igrala, i generalno za predstavu. Te sam to uradila zbog posla. Ipak, sebe najviše volim kao plavušu, ta boja je za moj senzibilitet. 

(Životna priča jedne od najboljih glumica današnjice: Kako je Cate Blanchett uspela da preživi besparicu i živi život kao iz bajke)

O starenju

Ne razmišljam o starenju dok ga neko ne pomene. Meni je bitniji duh žene i to je ono što volim. Kao Armani koji je želeo u parfemu da uhvati trenutak ženske energije. Znate, ta energija može biti senzualna, ali može biti i puna snage, može biti krhka, ali i prevrtljiva.

O nezi kože

Zavisi od godišnjeg doba. Ali uvek preferiram kvalitetne proizvode, bazirane na prirodi. Koristim kreme koje hidriraju i ulja koja oporavljaju kožu. Takodje bez SPF ne izlazim iz kuće bez obzira na godišnje doba.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...