Tokom svoje više nego uspešne karijere, ruska manekenka je negovala dugu, bujnu kosu i seksi lokne, ali izgleda da je došlo vreme za jednu veliku promenu. 

Naime, na jučerašnjoj reviji Dsquared2 održanoj u Milanu, ruska manekenka je svojim prisutvom maksimalno skrenula pažnju na sebe tako što je odvažno pokazala novu frizuru, vrednu svakog pomena.

Obučena u all black kombinaciju koju su činili sako i pantalone, s namerom da akcenat ne bude na outfitu nego na novoj frizuri koju su svi primetili. Željna promene Irina se pridružila plejadi slavnih zvezda koje nose bob. Doduše, u njenom izvođenju taj bob je dosta stilizovaniji i veoma rebel, rebel! 

Frizura u blagim stepenovima prati liniju glave, dok je na krajevima kosa blago povijena ka spolja. Ovakav bob idealan je za malo izduženija lica, tako da je je lepotica napravila pravi izbor, dok je šiškama maksimalno istakla nestvarno plave oči. 

Beauty potez ovog tipa je za svaku pohvalu, Irina izgleda chic više nego ikad, ali moramo transformaciju prihvatiti sa rezervom. Naime, poznati frizer Sam McKnight nagovestio je na svom profilu da je u pitanju perika koju manekenke sve češće koriste za instant hairstyle transformacije. 

U svakom slučaju, mi navijamo da Irina svakako skrati svoju kosu jer joj bob savršeno stoji!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/