Magazin ELLE, svetski broj jedan fashion medij, mobilisao je celu svoju mrežu šestu godinu zaredom. Cilj je glorifikacija sveta lepote koja se zove ELLE INTERNATIONAL BEAUTY AWARDS. Prestižna dodela nagrada najboljim kozmetičkim proizvodima održala se u decembru prošle godine u Parizu.

Beauty urednice iz četrdeset šest zemalja odabrale su favorite u 13 kategorija iz domena šminke, parfema, nege lica, tela i kose. Posle svečanosti u Grand Palaisu, isti ovi proizvodi biće objavljeni na preko 300 uredničkih strana u ELLE magazinima širom sveta.

To je prava moć ELLE sestrinstva: znanje, iskustvo i lepota. 

Maskara: DIOR - Diorshow Pump’N’Volume

Brazil - Carolina VASONE - Beauty Editor: Fantastičan koncept zahvaljujući kome može da se kontroliše količina maskare koja se nanosi na četkicu.

Karmin: NARS - Powermatte Lip Pigment

Poljska - Marta DROZDZ - Acting Editor in Chief: Savršeni mat ruž, odlične boje, a tekstura je toliko lagana da žena i zaboravi da ga nosi. Boja zaista traje ceo dan.

Puder: CHANEL - Les Beiges Healthy Glow Gel Touch Foundation

Grčka - Sonia DRESSIOU - Beauty Editor: Zbog svoje lagane teksture (sačinjen je 56 odsto od vode), moja koža izgleda sveže sa zdravim, prirodnim sjajem. 

Krema: SISLEY - Black Rose Skin Infusion Cream

Holandija - Jessica GODFREY - Beauty Director: reč je o odlučnoj hidrataciji kože koja joj daje volumen i sakriva tragove stresa i manjka sna.

Anti-Age: LANCÔME - Visionnaire Crescendo

Italija - Elisabetta SETTEMBRINI - Beauty Editor: Kakav borac! Briše svaku naznaku manjih bora, smanjuje pore i povećava sjaj i blistavost kože. 

Maska: KIEHL’S - Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque

Srbija - Branislava KOSTIC - Beauty Editor: Obožavam ovu masku jer ima laganu gel teksturu, a hrani lice intenzivno. Nije teška ni lepljiva. 

Krema za telo: L’OCCITANE - Shea Butter Ultra Rich Body Cream

Švedska - Carin HELLMAN - Beauty Editor: Ovo je svakodnevni spas za suvu kožu. Miris i tekstura momentalno vas šalju na polja Provanse.  

Zaštita od sunca: VICHY - Idéal Soleil Anti-Sand Milk

Velika Britanija - Sophie BERESINER - Beauty Director: Odlično obećanje - anti sand. To je jedini iritant dragocenih godišnjih odmora, koji se sada može i zaobići, a koža je sve vreme bezbedno zaštićena. Za mene je reč o pravom pobedniku.  

Anti-celulite: CLARINS - Body Fit

Rumunija - Lavinia GOGU - Beauty Editor: Čak iako preskočim dan u teretani, kotistim Body Fit kao dodatnu pomoć telu. Od njega mi je koža čvršća. 

Šampon: KÉRASTASE - Aura Botanica Bain Micellaire

Portugal - Carolina ADAES PEREIRA - Beauty Editor: Posle pranja kosa neverovatno je lagana i besprekorno čista. A miris... kada otvorite bocu, imate osećaj kao da ste ušli u spa. 

Regenerator: L’ORÉAL PARIS - Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure

Belgija (flamansko izdanje) - Claire THYS - Beauty Editor: Volim što ovaj proizvod kombinuje prirodne sastojke i modernu tehnologiju sa odličnom cenom!

Stajling: OUAI - Dry Shampoo Foam

Meksiko - Paulina FLORENCIA - Beauty Editor: Prvo mi je bilo neobično da stavljam penu na prljavu kosu, ali je neverovatno kako ovaj proizvod funkcioniše. Osvežava kosu u sekundi. Revolucionaran je. 

Parfem: GUCCI - Bloom

Singapur - Eugene QUEK - Beauty Editor: Opsednuta sam ovim buketom rangoon puzavica i jasmina - parfem je vrlo veran svom nazivu. Kao da vas zapljusne gomila latica. Gucci ljubitelju takođe će se oduševiti ovim pakovanjem koje je savršeno za Pinterest.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/