Iako bismo od nežne plavuše očekivali kako se religiozno drži svih pravila lepote, to nikako nije slučaj kada je reč o skidanju šminke…

U biografiju jedne od najlepših žena na svetu Claudie Schiffer upisan je rad s virtuozima fashion i beauty scene, a njeno lice krasilo je preko 500 naslovnih strana renomiranih časopisa.

Povodom izlaska njene autobiografske knjige "Claudia Schiffer", platinasta lepotica je u intervjuu za InStyle otkrila svoje male beauty tajne. Pa iako je jedno od najvažnijih pravila lepe i njegovane kože skidanje šminke pre spavanja, 48 – godišnja lepotica otkrila je kako ga se uopšte ne drži.

"Ne skidam make-up pre spavanja i ujutro izgleda stvarno odlično. Šminku oko očiju samo pustim i probudim se s razmazanim make-upom koji daje sexy, rock chic look. Tu tajnu otkrila sam još u devedesetima kada sam radila s nemačkom fotografkinjom Ellen von Unwerth i snimala kampanju za Guess Jeans. Bile smo u Maroku s Laurijem Starrettom. On mi je uvek govorio da spavam s make-upom jer će idući dan izgledati mnogo bolje. Smela sam samo da skinem trepavice. Tad mi se to činilo suludo, ali bio je u pravu", priznala je Claudia Schiffer za magazin InStyle, a ženama širom sveta je laknulo što taj mali propust radi i jedna od najlepših žena na svetu.

Izvor: Cover

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/