Duh i karakter Coco Chanel, najveće modne inovatorke, provlači se svakom modnom, make-up i mirisnom kolekcijom njenog nasleđa. Elegancija i buntovnost, moderna inovativnost i klasika tek su neki od parova koji su omogućili da Chanel stvara najpoželjnije stilske komade današnjice.

Kao i pre kada je Coco kreirala, tako i danas poznati brend razume kako žene žele da izgledaju i mirišu. 

Nakon što je poslednji ružičasto-optimistični miris Chance baš poput svojih prethodnika ušao u parfemsku kuću slavnih sa svojim lepršavim slatkim i zelenim notama prepoznatljivima na svakoj koži, gotovo 15 godina kasnije dolazi nam parfem nazvan jednostavno – Gabrielle, koji je osmislio Olivier Polge.

Chanel je elegancija, ženstvenost, klasika i svevremenost. A Gabrielle je buntovnica, vizionarka i revolucionarka. Ujedinjeni stvaraju jedinstvenu modno-kozmetičku priču koja potiče žene da budu i odvažne i njegovane, uvek sa stavom i kapljicom parfema na mestima na kojima žele da budu poljubljene.

U parfemskoj kreaciji Gabrielle Chanel u prvom je planu šanelovska belina, tako da srce miriše na belo cveće – jasmin, cvet narandže i ylang-ylang. 

Upravo zbog ispreplitanja nota sa sandolovinom i mošusom u bazi "Gabrielle" ima postojanu ženstvenost, a zahvaljujući grejpu i mandarini u gornjim notama ima i svojevrsnu lakoću i svežinu.

Zaštitno lice kampanje je glumica Kristen Stewart, a ista će biti predstavljena u septembru ove godine kada će "Gabrielle" doći u službenu prodaju širom sveta.

Izvor: Zadovoljna

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/