Prelepa glumica izgleda da stari, ali unazad. I dalje izgleda negovano, lepo i seksi, na pragu šeste decenije. Zato smo morali malo da istražimo koje su njene tajne dobrog izgleda. Zanimljivo je da ih nema mnogo, ali očigledno su veoma efektne. Uostalom, ona je živ primer za to. 

Iako mladalački izgled kože pripisuje genima, Sharon ističe da je veoma važna svakodnevna nega lica. Da bi koža lica izgledala sveže, glumica koristi micelarnu vodu, kvalitetne maramice za skidanje šminke i kremu koja hidrira lice. U njenoj svakodnevnoj nezi je i krema za sunčanje, za predeo dekoltea.

Izbegavanje kafe i teške hrane su takođe dobrineli njenom fantastičnom izgledu kože.

U sferi kose koja je dugo bila njen zaštitni znak Sharon se oslanjala na vosak, maske. Slavna glumica ne predlaže svakodnevno pranje kose, već tretiranje kose 3 puta sedmično. 

Dugonoga glumica smatra da sa vežbanjem ne treba preterivati - vežbati toliko da se osećate dobro je njena deviza, a među omiljenim aktivnostima je pilates i opuštajuća šetnja pored mora. 

Ostale beauty tajne dobrog izgleda Sharon Stone pročitajte na sledećoj strani. 

PageBreak

Izbor hrane podrazumeva raznovrsnost, ali glumica više voli ribu od mesa i uživa u laganim voćnim napicima. Biljni čajevi, čaša crnog vina i crna čokolada je nešto u čemu posebno hedoniše. 

Dakle, tajna fantastičnog izgleda zvezde "Basic instict" leži u umerenosti i činjenici da starimo i da treba to da prihvatimo krajnje normalno i opušteno, baš kako je Sharon Stone uradila. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/