Plava senka gotovo uvek nas asocira na osnovnu školu i rođendanske žurke za koje smo se uređivali nanošenjem pomenute nijanse na kapke, po mogućnosti u što jačem intenzitetu i s oštrim prelazima.

Nakon što su devedesete prošle, kleli smo se kako plavu senku nikada nećemo više dotaći, ali revije Anne Sui i Versusa su nam promenile mišljenje.

Make-up umetnica Pat McGrath poznata je po kreiranju beauty lookova koji predvode trendove na modnim pistama, a tako je i ovoga puta ne reviji brenda Anne Sui održanoj na NewYork Fashion Weeku. Pat je osmislila predivne make-up lookove s jako pigmentiranim plavom senkom i burgundy usnama.

Intenzivna plava senka na kapcima modela izgleda zaista odlično i iako se ne može nositi za dnevni look, za neki večernji izlazak, uz tamno crveni ruž izgledaće odlično. Sličnu šminku videli smo i na reviji Versusa, na London Fashion Weeku, što svedoči upravo to - plava senka se vraća!

izvor: Fashion.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/