GlamScout

Pre nego što poludite za nekim fantastičnim sjajem za usta ili neverovatnim senkama za oči u nekom od vaših omiljenih magazina, slikajte željeni komad i postujte ga na GlamScout.

Ova aplikacija će u kratkom vremenu merenom u sekundama prepoznati nijanse na očima, koži i licu i predstaviti vam 12 opcija raznovrsnih brendova sa varijacijom cena. Za ozbiljne šopingholičare, postoji i mogućnost isprobavanja te iste šminke koristeći staklo telefona kao ogledalo - tako da možete biti itekako sigurni da je ta nijansa ruža baš onakva kakvom ste je zamislili pre nego što je kupite.

YouCam

Da bi vaš selfie bio u punom sjaju, možete koristiti ovu aplikaciju koja nudi pregršt filtera, make-over transformacija putem jednog klika(od prirodnog do večernjeg efekta), kao i potpuno opremljen frizerski studio sa svim mogućim trendi opcijama za šišanje i menjanja kolorita kose. Oprobajte sve mogućnosti koje su kreirali jedni od najprodavanijih beauty brendova poput Laure Geller, Elizabeth Arden, Ardell i mnogih drugih.

The Glam App

Osnivač ove glam aplikacije je frizer poznatih i make-up artist, Joey Maalouf, u čijem dijapazonu klijenata možete pronaći Rachel Zoe i Molly Sims, kao i glumicu slash blogerku - Caru Santanu. The Glam App objedinjuje pregršt stilista i frizera koji nude usluge sređivanja kose, noktiju i i makeup-a u prostorijama vašeg doma. Nažalost, ova aplikacija je trenutno dostupna u Njujorku, Los Anđelesu, Okrugu Orange, Dalasu i Las Vegasu, a kao takva predstavlja vašu kartu za A listu poslastica sa bilo kojim budžetom. 

Spruce

Održavanje kože je dostiglo kompletno novi nivo! Aplikacija Spruce nudi virtuelni sastanak sa dermatologom putem vašeg telefona. Nakon što ste odabrali sertifikovanog dermatologa kroz aplikaciju, možete sa njim da podelite vaše probleme u vezi kože, kao i mogućost razmene saveta i fotografija. Da li je u pitanju problem sa aknama ili osip na koži, možete poslati fotografju i detaljne informacije bez obzira na vaše stanje u kom se nalazite. U naradenih 24 časa, dobićete kompletan plan i program za rešavanja problema. Ovaj vid rešavanja problema na koži je savršen za ljude koji žele da izbegnu gužvu i putovanje do doktora. Cena ovog zadovoljstva je i preko 40 dolara.

Pogledajte na sledećoj strani preostale aplikacije...