Na make-up tržištu danas ima toliko beauty kompanija koje pokušavaju da pronađu svoje mesto pod suncem i da se izbore sa velikim gigantima koji imaju milione samo za reklamu i promovisanje novih proizvoda. Upravo zbog toga veliki broj novih, manjih brendova se trudi da pored kvalitetne šminke, ponudi i zanimljivo pakovanje koje će se istaći na policama i u izlogu.

Kreeativni tim američkog brenda Memebox se tako dosetio sjajne stvari da pakovanje za karmin "spakuju" u dizajn koji podseća na male boce vina te da žargon "usne boje vina" ožive u vidu fantastičnog pakovanja koje ne može da prođe nezapaženo! 

Svaka mala "boca" sadrži pigment određene boje (koji takođe sadrži ekstrakt francuskog vina) u mat nijansi, ali i sunđerast deo koji razmazuje vaš kremast, mat ruž ne bi li upravo on izgledao kao da ste upravo popili čašu najboljeg vina.

Umesto brojeva ovi ruževi imaju nazive i to nazive prema slavnim vrstama vina kao što su "Cabernet Red" i "Malbec Burgundy," a mirišu na grožđe i drugo bobičasto voće. 

foto: Instagram / memebox_usa

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/