Fantastična kolekcija ruževa Christiana Louboutina koja će obeležiti leto

Foto: Promo / Christian Louboutin

14. 06. 2016.

Šta ako vam kažemo da ovaj ruž možete i nositi i kao ogrlicu? Christian Louboutin nam je predstavio impresivnu kolekciju karmina u 8 raskošnih nijansi, koji mogu poslužiti i kao efektan modni dodatak!

Nakon poslednje bridal kolekcije lakova, Christian Louboutin je rešio da svoje fanove izenadi novom linijom ruževa, koji će se u julu mesecu naćiu na tržištu, u široj prodaji.

Ruževi pod nazivom Loubilaque lip lacquer nam dolaze u prelepim bočicama špicastog oblika, za koje možemo reći da su pravo umetničko delo.

Ovaj proizvod se može pohvaliti neobičnom teksturom koja se sastoji od neprozirnog tečnog ruža i visokog sjaja koji usnama pruža dodatnu negu. I blistavost!

Ruževi će biti dostupni u osam raskošnih nijansi, uključujući i popularnu crvenu boju karakterističnu za đon Loubotuin cipela.

Foto: Promo / Christian Louboutin

Kao što smo već napomenuli, ovaj fantastičan ruž poseduje neobičan dizajn ambalaže. Na vrhu ima rupicu kroz koju možete provući lančić, pa ćete osim ruža dobiti i efektan modni dodatak.

Foto: Promo / Christian Louboutin

Kako je najavljeno, ove divni ruževi će od jula meseca moći da se nađu i kupe na njihovim zvaničnim stranicama i online shopovima.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin