Božanstvena žena: 7 velikih beauty tajni Audrey Hepburn

foto: Profimedia

25. 04. 2016.

Sajt Bright Side prenosi neprocenjive savete za lepotu Odri Hepbern, koji će vas inspirisati na zdrav i pozitivan stav!

Jedna od legendarnijih filmskih zvezda dvadesetog veka, Audrey Hepbern, takođe je i neosporna ikona stila. Do današnjeg dana, njeno ime vezuje se za harizmu i šarmantnost. Teško je i poverovati ali glumica je svoj izgled uvek opisivala kao običan.

Pijte puno vode

Prema rečima njenih prijatelja i kolega, Hepbern je uvek preporučivala da piju puno vode kao način da telo ostane u formi. Možda je ovo glavna tajna njenog dobrog izgleda: Dosta vode i mnogo voća i povrća.

Pročistite telo s vremena na vreme

Jednom mesečno, Odri je imala dan za detoksikaciju, kada je jela samo voće i povrće, mlečne proizvode i pila vodu. Takva detoksikacija pomogla je glumici da vrati svoj bioritam posle napornih putovanja u različite delove sveta.

Krompir neizostavni deo obroka

Hepbern ima irsko poreklo, i za nju, krompir kao namirnica bio je nezamenjiv, i činio je važan deo njene ishrane.

Obavezno idite na svež vazduh

Kada su je pitali šta je njena tajna vitkog izgleda i lepote, Odri je odgovorila: „Šetnja! Dosta šetam, idem na svež vazduh, i omogućavam telu da upija koliko god mu je kiseonika potrebno.“

Uvek pravilno držite telo

Njena karijera počela je baletom. Balerine moraju da vežbaju svakog dana, i u sali i van nje. Zbog toga, plesanje je postalo njena druga priroda – uvek je imala dobro držanje.

Koristite što prirodniju šminku

Odri je uvek birala minimalizam, sofisticiranost i klasiku kao kamen-temeljac njenog izgleda.

Uživajte u svakom danu

Uvek je imala optimističan pogled na život, nekad se činila naivnom, mladom devojkom. Odri je stvarno znala da uživa u svakom danu. Čak i u poslednjim danima svog života, kada je bila nepokretna, teško bolesna glumica govorila je svom sinu: „Kada mi bude bolje, treba da idemo u Australiju. Tamo je predivno!“

Izvor: BIZLife

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...