Jedna od najpoželjnijih i najlepših žena na svetu, supermodel kog prati više od 5.6 miliona pratilaca na Instagramu i 6 miliona na Fejsu odavno svoj život kroji prema preslatkim ćerkicama, Valentini (6) i Sienni (3) svesna da se ćerke ugledaju na nju i njena dela.  

Adrina takođe spada u dame koje krasi prirodna lepota koja dolazi do izražaja upravo kada manekenka nema ni trunku šminke na sebi. Njene beauty mantre? Nastavite da čitate...

Držite se stila koji vam odgovara i ide uz vaš senzibilitet, karakter

"Nakon toliko dugog staža u modelingu i rada za beauty industriju, otkrila sam šta mi leži od šminke, kao i šta bi trebalo da izbegavam. Na primer, za mene nije neka egzotična šminka, prepuna boja i efekata. Najlepše mi stoji classy make up koji podrazumeva crveni ruž, naglašene trepavice, ajlajner i mrvicu pudera."

Crveni ruž je vaš siguran spas! 

"Uveče preferiram smokey eye i balzam u boji kože, ili potpuni kontrast kojo uključuje crveni ruž, ajlajner i dosta maskare."

Nek vam vežbanje bude terapija!

"Boksujem već 10 godina, te slobodno mogu da kažem kako je ovaj vid treninga postao moja svakodnevnica. Imam trenere i u Njujorku i Majamiju, zavisno od grada u kom se nađem, ali sa njima radim svaki dan po nekoliko minuta. Boks me relaksira i deluje krajnje terapeutski ne samo na moje telo, već i um."  

Instagram / adrianalima

Svakodnevna nega je must have! 

"Moja kosa je prilično duga i divlja, pa je mahom ili stilizujem u rep ili u blage lokne. Već godinama idem kod frizera u Majamiju koji se brine da moja kosa izgleda zdravo, negovano i prirodno. Nega uključuje arganovo ulje koje moju kosu čini nežnom, sjajnom i zdravom."   

Nek parfem isprati vaše raspoloženje

"Kada biram parfem, opredeljujem se za miris koji će kod mene izazvati neku emociju, reakciju. Uglavnom mi drvenasti tonovi evociraju neke erotične snove, čineći me ultra seksi, dok me cvetni mirisi podsećaju na sunce, more, vreme kada želim da se zabavljam."

Dozvolite sebi da uživate u grickalicama

"Moja ishrana se mahom bazira na unosu velike količine proteina jer intenzivno radim vežbe koje iziskuju dosta snage i napora, pa mi je potrebna hrana koja će nadomestiti svo to znojenje. Pored sebe uvek imam sušeno i sveže voće, kao i proteinske pločice koje mogu da pojedem kada ogladnim. I da, ne odričem se crne čokolade. Jednu tablu dnevno moram da pojedem." 

Instagram / adrianalima

Znojenje je poželjno i preporučljivo

"Ukoliko se ne znojite, ne možete da očistite svoju kožu i telo od toksina. Imam sreću da se prilično znojim dok vežbam, ali brzo mi se vraća i hidratacija pa mi je zato koža sjajna. Takođe preporučujem da počnete da koristite ulja jer koža, bar kod većine bolje upija ulja od standardnih krema."

Nega lica je jednako bitan kao i nega kose, tela 

"Udovoljite sebi i bar jednom mesečno otiđite na masažu, stavite masku na lice i posetite pedikira, manikira." 

Unosite dosta tečnosti 

"Pijem dosta vode, ali kada se umaram previše onda praktikujem da unosim zeleni smoothie ili espresso."

Sreća je definitivno glavni činilac vaše lepote

"To uvek govorim mojim devojčicama. Smejte se i budite srećne i nikakva šminka vam neće trebati."

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija