On je otkrio tajne koje pomažu da njegovi klijenti izgledaju večno mladi.

# Krema za lice nakon 60 sekundi

Važno je da nanesete kremu za lice odmah nakon pranja. U roku od 60 sekundi tanak procenat vode ostaje na površini kože, koji će ispariti nakon pranja i koža počinje da gubi vlagu.

# Nemojte piti pre epilacije

Zvuči čudno, ali to je testirano tokom godina, ako popijete čašu vina ili koktel pre posete salonu, proces će biti bolniji i manje efikasan.

# Ne stiskajte zube

Nedobrovoljnim stiskanjem vilice, vi ćete sebi učiniti uslugu da pokvarite zubnu gleđ, zaradite bore na uglovima usana i pokvarite oblik lica. Uzgred, ako ste skloni da škripite zubima tokom spavanja, postoje silikonske proteze, kao za boksere, samo mekane. Postepeno će ova navika nestati!

# Navlažite kosu pre plivanja

Pre nego što skočite u bazen ili plivate u moru, polijte kosu vodom. Ona ispunjava prostor između skalpa i kose, i ne dozvoljava da so ili hlor prodru.

# Pavlaka je bolje nego krema posle opekotina od sunca

“Naučio sam ovaj recept od naših ruskih kolega, i oni su mi rekli da je gotovo kao anegdota. Ali sam proverio - to je sjajno! Pavlaka sadrži dovoljno masti da ublaži kožu, mlečne komponente koje hlade kožu i ublažavaju i nema alergije! Namažite pavlaku, držite 20-30 minuta i operite hladnom vodom. I nema nelagodnosti!"

# Ne kupujte vatu

Ako ne želite da primenite osnovu prstima, koristite gusti sunđer ili četku. Dakle, najbolje je da tonik za lice stavite u ruku i operete lice. Vata apsorbuje nečistoću, a trošite novac uzalud.

# Koristite prajmer (bazu)

Neutralan prajmer će sprečiti prekomerno sušenje kože koja nastaje zbog tonskih resursa. Ako je masna koža, prajmer će zaštititi pore, a rizik od akni će biti manji.

# Operite lice šamponom za perut

Ne uvek, naravno, ali ako iznenada imate iritaciju na licu, a nemate odgovarajuća srestva iskoristite šampon za pranje kose protiv peruti. To je nešto što možete pronaći bilo gde!

# Brijanje na suvo

Sigurni smo da vaš brijač stoji na ivici od kade, ili visi pod tušem. I vi morati da brijete dlačice pod mlazom vode. Ne savetujemo da ovo radite. Mnogo bolje je obrijati se na suvu kožu i onda, naravno, staviti kremu. Iritacija je manja, a dlačice ne urastaju.

# Operite kosu sodom

Ako uveče imate važan događaj za koji ste izgradili sofisticiran stajling, koristeći gelove, pene i lak za učvršćivanje, teško ćete oprati kosu. Dodajte u uobičajeni šampon kašiku sode bikarbone: on će u potpunosti ukloniti ostatke od laka ili gela i kosi će vratiti volumen.

# Operite zube pre doručka

Primećeno je da koža pacijenata koji peru zube pre doručka, izgleda bolje u odnosu na one koji ostavljaju ovo za kasnije.

# Tuširajte se malkom vodom

Možda će vam u početku biti hladna, ali koža će vam na tome biti zahvalna.

# Kupite kokosovo ulje

Ovo je najbolja krema za telo, idealna maska za lice i super sredstvo za kosu.

# Dan bez šminke

Mislimo noć bez šminke. Samo hidratacija, ishrana i zaštita. Barem jednom nedeljno.

Izvor: zenskimagazin.rs

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija