Jedna od poslednjih muza Karla Lagerfelda koja se do sada pojavljivala u modnim i eyewear kampanjama, dobila još jedno Chanelovo priznanje svoje autentičnosti u vidu promovisanja u lice beauty kolekcije francuske kuće!

Kristen će uskoro osvanuti na posterima i bilbordima promovišući nove senke kuće u EYES COLLECTION kampanji koju je fotografisao Mario Testino, a prvi vizuali za sada bi trebalo da se pojave početkom marta ove godine...  

Stewart koju krasi moderna, magnetska lepota i slobodan, prilično buntovan duh pojaviće se u seriji portreta koji bi trebalo da predstave sva lica Chanel žena. Kristen je do sada bila lice Paris-Dallas 2013/14 Métiers d’art kolekcije, kao i kampanje za Paris in Rome 2015/16 Métiers d’art kolekciju.

Zvezda Twilight serijala je takođe glumila u kratkom filmu Once and Forever, koji je režirao Karl Lagerfeld i koji je prikazan na modnoj reviji Chanela u Rimu, u decembru prošle godine.

Ove godine očekujemo premijeru njenog filma Personal Shopper u režiji francuskog režisera Oliviera Assayasa, zatim u tek najavljenom filmu Woody Allena koji za sada nema ni radni naslov, ali i Ang Leejevoj ratnoj drami Billy Lynn’s Long Halftime Walk.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija