Ove jeseni, Mariah Carey nije samo odlučila da dominira prazničnom playlistom, već želi da svi na usnama nosimo ruž s njenim potpisom. Naime, poznata pevačica se udružila sa brendom M.A.C u lansiranju ruža koji će se naći u prodaji upravo u decembru.

Ruž s potpisom slavne pevačice podseća na karmine koji su bili aktuelni tokom devedestih sa svetlucavim prahom u boji šampanjca.

Kako prenosi WWD, ovaj ruž će nositi naziv All I Want po pevačicinoj slavnoj pesmi, All I Want for Christmans ( is youu) i biće deo linije koju će Mariah i M.A.C objaviti sledeće godine.  

"Možda je većina ljudi očekivala da osmislim karmin u crvenoj boji, ali svi oni koji me poznaju, znaju da ja nikada, ali nikada ne nosim crveni ruž. Mrzim karmine u toj boji, iako mi se svidi kada na nekom vidim vatrenocrveni ruž na usnama. Prosto mom tenu ne stoji.. Elem, pričali smo o bojama i praznicima pa smo došli na ideju da boja karmina bude nešto između peska, pepeljastoljubičaste boje i šampanjca. Da nijansa više vuče ka ciklami nego ka zlatnoj boji. Nazvali smo ga All I Want jer je to jedna od mojih najpopularnijih pesama i definitivno pesma koja dominira muzičkim listama tokom praznika. Nosite ga odeveni u winter beli outfit."  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija