Ona je ikona stila. Ruskinja koja ne propušta nijednu reviju na "velikoj četvorci" i koja je redovan gost na najvećim modnim žurkama i promocijama. Elena je takođe i majka ćerkice koju je rodila pre dva meseca, što se možda ne vidi, jer Elena izgleda identično kao i pre godinu dana. Vitko, da vitkije ne može!

Svoju sjajnu postporođajnu figuru, Elena je svima pokazala pozirajući za rusko izdanje Vogue magazina, izazivajući kod većine šok. Naime, Elena je otkrila u intervju da je samo dve nedelje nakon carskog reza počela intenzivno da trenira, kao i da se pridržava dijete kako bi se vratila u formu, i to taman pred sam start omiljene joj Nedelje mode – naročito oneu Parizu.

Kao supruga ruskog medijskog mogula Alexandera Lebedeva, sigurno je kako je Eleni dostupna sva sila pomoćnica, dadilja i fitness trenera, ali trebaju li žene ovako brzo ‘ganjati’ novu figuru? Upravo o tome se trenutno raspravlja širom online zajednice lifestyle&fashion portala, a Elena je i te kako ponosna na svoje rezultate (uostalom, ko ne bi bio!?).

Inače, plavokosa Ruskinja svaki dan dolazi na fitness (vežba i vikendom!), diže 20 kg teške tegove, ne jede ništa slatko, već isključivo meso, ali i ribu koju obožava i nastoji da iskoristi svaku priliku za kretanje. 

Treba ipak napomenuti kako Elena nije u trudnoći dobila previše kilograma, ali to opet nije umirilo mnoge čiji je stav da je lepa Ruskinja ipak preterala sa vežbanjem, i to u periodu kada se svim porodiljama carskog reza savetuje mirovanje.