Nakon što je prošle godine osvojila modne piste, radeći revije za Marca Jacobsa, Giles, Jean Paul Gaultiera, Jeremy Scotta i Chanel, 19-godišnja kalifornijska lepotica i jedna od najboljih prijateljica Kendall Jener, Gigi Hadid namerava da pokori i beauty svet u 2015!

Gigi koja je prethodnu godinu završila učešćem u godišnjem Pirelli kalendaru, ali i kao standardni model Guessa, na pragu nove 2015. je potpisala ugovor za makeup kuću Maybelline. Zgodna plavuša tako nastavlja stopama koleginica Christy Turlington, Adriane Lime i Jourdan Dunn koje su pre nje bile zaštitna lica poznate makeup kuće.   

"Samo nekoliko dana pre Nove godine, moja modeling agencija IMG mi je uručila najlepši mogući poklon za novu godinu, u vidu kutijice u kojoj se nalazio ugovor za Maybelline," izjavila je ova američka lepotica koja je priznala za američko izdanje magazina Vogue da joj je bilo zabranjeno da u srednjoj školi nosi šminku, ali da je već tada bila fan Maybellina.

"Sećam se kako sam krišom kupila njihov korektor SuperStay 24h. Tada mi se činilo da je to najbolji izum na svetu! Upravo zbog toga, prilika da promovišem makeup kuću uz koju sam odrastala predstavlja za mene veliku čast. Uzbuđena sam i još uvek nesvesna činjenice da sam postala globalni ambasador Maybellina."