Relativno nepoznat brend iz Njujorka, The Blonds uspeo je da nam pripredi pravi show na reviji koja ja održana na NYFW!

Nema dileme da je upravo na ovoj reviji viđen najluđi manikir ikada, ali moramo da napomenemo da ni stilizovanje kose nije zaostajalo po ekstravaganciji, za otkačenim, luckastim manikirom. Za kompletan look je bila zadužen njujorški art studio CND koji spada u najzaposlenije tokom Njujorške nedelje mode.  

Inovativnu, masivnu kosu ( punđa + pletenica, Amy, ali Amy x 5) i specifičan, tribalni, vintage manikir koji je premašio sve do sada viđene veličine noktiju, ali i kreativnost (latice, perle, nakit, nitne), osmislio je Jan Arnold, director CND-a, dobivši komplimente od Davida i Phillipe Blondsa, kreatorskog dua iza brenda The Blonds.

Za pojedine dizajne, jer svaki nokat je umetnička priča za sebe, je bilo potrebno više od 500 sati rada, što definitivno dokazuje da nisu u pitanju gelovi i druge standardne manikir tehnike koje postoje u običnim kozmetičkim salonima.

Prema rečima Jana, za inspiraciju je poslužila kolekcija za proleće/ leto 2015 koju su David i Phillipe osmislili, što je više nego očigledno jer dovoljan je jedan pogled na modele pa da vidimo homogenost cele priče.

"Momci su nam dali svu slobodu da se razigramo i da stilizujemo bez bilo kakvih ograničenja, što je prilično kul jer time pokazuje da nam u potpunosti veruju,” izjavio je Jan.  

Naravno, viđen manikir spada u onu kategoriju “nikako ne probati kod kuće”, ali verujemo da vas kompletan look može inspirisati da uradite neku blažu verziju.