Iako većina žena praktikuje da nosi boju laka koja je trenutno aktuelna (poput belog), ona koju ipak najčešće nosimo izaberemo (a znate da imate takvu) govori mnogo o karakteru te osobe.

Ako najviše nosite crni/veoma tamni lak za nokte vi ste jedna KREATIVNA osoba.

Taman manikir može da bude veoma šik. Većina žena koja nose lakove u veoma tamnim nijansama višnje, tamnoljubičaste, smeđe i  ofkros crnoj spadaju u kreativne dame koje razmišljaju van okvira – i imaju pomalo buntovnu narav. To  su žene s dosta samopouzdanja jer ne može svako da nosi ovako odvažan manikir.

Ako najviše nosite neonske boje vi ste jedna ENERGIČNA osoba.

Jarke boje automatski podižu raspoloženje i nivo energije, pa su ove osobe pune životne snage i poleta, krajnje pozitivne i uživaju da budu okružene masom (sa njima je uvek zabavno).

Ako najviše nosite nežne pastelne boje vi ste jedna OPUŠTENA osoba.

Nežne boje kao što su puder-ružičasta, kremasta bež, pa čak i varijacije nežne žute ili koralnepomažu da se opustimo, što znači da je i takva osoba opuštenije naravi. Uz ove osobe će vam skoro uvek biti prijatno jer nisu napadne i preglasne.

Ako najviše nosite narandžaste nijanse vi ste jedna IMPULSIVNA osoba.

Odvažne boje nose odvažni ljudi. A kada je u pitanju narandžasta boja to može da znači da ste više nego aktivna osoba koja nema puno strpljenja, pa će radije stvari preuzeti u svoje ruke i "zakuvati" neku akciju ako već nema postojeće kojoj se mogu priključiti.

Ako najviše nosite boju crvenog vina vi ste jedna SEKSEPILNA osoba.

Tamni nokti boje burgundca su zavodljivi, a takva je i osoba koja ih nosi. Ona je senzualna i neodoljiva poput aromatičnog i opojnog vina.

Ako najviše nosite klasičan beli manikir vi ste jedna MLADALAČKA osoba.

Bez obzira da li je reč o belom laku ili frenču– ovo je večni look koji je elegantan i uvek u trendu. Ovakav manikir dobro stoji ženama svih godišta te čak podmlađuje onu osobu koja ga nosi.

Ako najviše volite kombinovati neutralne i jarke boje vi ste jedna VESELA osoba.

Na primer, bež boja nokta s tračkom metalika ili neonske boje na vrhovima. Ili čak drugačijom bojom na vrhu svakog nokta. Ovo su uravnotežene osobe koje znaju kada je vreme za ozbiljne stvari, ali se itekako znaju zabaviti kada to prilike dopuštaju!

Ako najviše nosite vatreno crvenu boju vi ste jedna STRASTVENA osoba.

Crvena boja je boja strasti, ljubavi. Da li je potrebno da vam damo neki dodatni komentar?

izvor:zena.hr