Svaki put kada pomislimo da ne možemo da budemo veći fanovi Harry Styles-a, on nas obraduje nekom novom vešću koja izazove još snažniju euforiju. Prvo je to bila veza sa Oliviom Wild, zatim uloga u queer filmu My Policeman sa Emmom Corrin, a najnovija jeste ujedno i najneočekivanija - Harry Styles u industriju lepote lansira svoj vlastiti brend. 

Vest je ekskluzivno podeljena na Twitteru i prikazuje listu novih britanskih kompanija na kome se misteriozno i bez ikakve najave našla i ova. Pevač, glumac i modna ikona navedena je kao direktor i to punim imenom i prezimenom STYLES, Harry Edward, zbog čega je nesumnjivo u pitanju njegovo vlasništvo.

Takođe, navedeno je i da će se ova kompanija baviti veleprodajom parfema i kozmetike, što znači da možemo da očekujemo baš sve: od mirisa, preko senki za oči, pa sve do omiljenog Harryjevog beauty proizvoda - laka za nokte. A pre nego što se pojavi kampanja, unapred možemo da predvidimo da će odisati Harryjevim šarenilom, ekstravagancijom i slobodom. Pevač dugo nije bio aktivan na društvenim mrežama, što je razlog više da pomislimo da nas očekuje veliki comeback.

Do tada, pevušimo Watermelon Sugar u nekim egzotičnim krajevima poput onih iz spota i iščekujemo više detalja.