Elle januar

Kultni Victoria’s Secret anđeo prvi put ispred objektiva za ELLE: Ko je Jacquelyn Jablonski, modeling zvezda koja će se naći na našoj januarskoj naslovnici

Amerikanka poljskog porekla specijalno za ELLE doputovala je iz Njujorka u Firencu gde ELLE zajedno sa fotografom Gregom Swalesom snima januarsku naslovnicu..

Decembarski broj

#PREMIUMISSUE: Zavirite u decembarski broj Elle Srbije

Godinu završavamo #premium izdanjem na 288 strana!

ESA18

Glam people i glam detalji: Atmosfera sa Elle Style Awardsa 2018

Osvrćemo se na najglamurozniji modni događaj u zemlji, s fokusom na atmosferu...

ESA18

ELLE Style Awards 2018: Najzanimljivije Instagram fotografije sa gala večeri

Glamurozna modna i prestižna kulturna manifestacija Elle Style Awards koju svake godine organizuje naš modni magazin, održana je u ponedeljak uveče u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency.

ESA 2018

ELLE STYLE AWARDS 2018: U Beogradu održano veče za pamćenje koje je okupilo najznačajnije osobe iz sveta mode, šou biznisa i kulture!

Elegancija i glamur u svetlim tonovima očarali su sve prisutne u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency Beograd, gde je šesti put po redu održana prestižna manifestacija ELLE Style Awards.

ESA18

ELLE Style Awards 2018: Crveni tepih sa modnog događaja godine

Pogledajte fotografije sa crvenog tepiha gala večeri koja je održana sinoć u hotelu Hyatt Regency Beograd, i kojoj su prisustvovale brojne VIP zvanice iz sveta mode i kulture…

EFD

Održan Fashion Dinner 2018: Magazin ELLE okupio najuticajnije dame

U prelepom ambijentu francuske ambasade u Beogradu, u četvrtak, 7. juna, tradicionalno je održan četvrti Elle Fashion Dinner.

AURA x ELLE

Veče za pamćenje: AURA ULTIMATTE PARTY x ELLE priredio make-up party o kome će se pričati!

Make-up kompanija AURA, jedna od vodećih u regiji sinoć je u beogradskom event klubu Karbon proslavila lansiranje revolucionarne linije ruževa - Ultimatte Revolution, prepoznatljive po svojoj dugotrajnosti i pigmentaciji!

ESA 2017: Dobitnici

Elle Style Awards 2017: Upoznajte dobitnike!

Veče u Beogradu 6. novembra ulepšala je ELLE dodela nagrada koja je prevazišla sve prethodne!

1 2 3 4 5 6 7 next prikazano: 1 - 12