Uskoro: Elle Active! Forum

Prvi put u Srbiji, po uzoru na francuski ELLE, organizuje se Elle Active! Forum.

Jednodnevni, regionalni event koji za cilj ima promovisanje, osnaživanje i povezivanje žena.

Odgovore na mnoga pitanja o rodnoj ravnopravnosti, ženskim pravima ali i običnim životnim stvarima daju uspešne i aktivne žene koje će pomoći da žena poboljša svoju poziciju i ostvari zacrtane ciljeve. 

(Fascinantne i najinspirativnije žene istorije koje su uzor mladim devojkama)

Elle Active! Forum je koncipiran da sadrži panele i radionice u kojima učestvuju relevantni govornici i predavači različitih specijalnosti.

Datum: 23. maj 2019.

Lokacija: Belgrade Waterfront, Karađorđeva 48

Paneli: 

1.(R)Evolucija 

Jedan od glavnih problema sa kojima se sureću mnogi parovi današnjice jeste problem začeća i usvajanja. Kakvi su uslovi, protokoli, pitanja i dileme sa kojima se suočava svaka osoba u ovom procesu, odgovorićemo ovim panelom koji za cilj ima pravilno usmeravanje.

Takođe, analiziraćemo i položaj žena u muškom svetu biznisa, stresu kom su izložene i kako im on otežava put da se ostvare kao majke. Jedan od ciljeva je i da sagovornici prenesu svoja lična iskustva i borbe, ali i detaljno upoznavanje sa pravnim regulativama koje ovaj proces prate.

2. Žene za žene #morewomen

Iako su vodeće pozicije velikih korporacija još uvek većinski u rukama muškaraca, mi predstavljamo dame koje su se za svoj uspeh same izborile. Kako je izgledao njihov put, borba i sa čime su se sve susretale, podeliće sa nama žene koje su pokrenule svoj brend.

3. Moda i biznis

Ponekad nismo svesni koliko naših ljudi je uspelo da se probije u inostrani svet mode i napravi karijere vredne pažnje, zato ovaj panel posvećujemo najuspešnijima koji će nam ispričati kako su pokrenuli svoj biznis ili brend i šta je sve bilo potrebno da bi se na taj korak odvažili.

Radionice:

* Saveti za siguran uspeh

* Psihologija, lična uverenja i razvoj karijere

Timeline:

10:00- 10:20 Svečano otvaranje i uvodna reč

10:30-11:30 Panel 1 

11:30- 12:45 Radionica 1

12:15-12:30 Kafe pauza

12:30-13:30 Panel 2

13:30- 14:15 Radionica 2

14:15 – 15:00 Ručak

15:00- 16:00 Panel 3


Vidimo se 23. maja!


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin