ELLE Style Awards godinama privlači pažnju javnosti glamuroznim crvenim tepihom, kojim prošetaju neka od najistaknutijih lica domaće javne scene, a mi vam u galeriji prenosimo fotografije upravo njih, naših dragih gostiju koji su prisustvovali sinoćnjem događaju.

Ovo je jedna od najuulednijih internacionalnih modnih manifestacija, koja je prvi put održana u Londonu 1997. godine, a trenutno se održava u 15 svetskih metropola.

U Srbiji je sinoć organizovana šesti put po redu, a tom prilikom dodeljene su nagrade istaknutim ličnostima u oblasti mode, umetnosti, kulture i šou-biznisa za njihov prepoznatljiv stil. Ceremonija dodele nagrada i gala večera čine modni događaj sezone koji se ne propušta.

Ovoj glamuroznoj manifestaciji, kao i svake godine, prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti iz zemlje i inostranstva, čije fotografije vam donosimo u galeriji.

ELLE Style Awards podržale su ove godine kompanije: H&M, Aura, British American Tobacco, Mercedes, Eucerin, Generali, Sun, Moon & Stars, Beluga vodka, Nice, Bomar, Smart Water i Societe Generale. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Pogledajte fotografije sa crvenog tepiha gala večeri koja je održana sinoć u hotelu Hyatt Regency Beograd, i kojoj su prisustvovale brojne VIP zvanice iz sveta mode i kulture…