Elle okupio uticajne dame Beograda: Fashion dinner podstakao na međusobno osnaživanje

foto: Jovana Tomašević

U prelepom ambijentu restorana Square u hotelu Square Nine u utorak, 13. juna, tradicionalno je održan treći Elle Fashion Dinner. Ova glamurozna večera je okupila pripadnice beogradske modne, biznis, kulturne i društvene elite.

Prvi put u okviru Elle Fashion večere je održan i ELLE Talk sa pod okriljem kampanje She’s Mercedes u okviru kog su damama predstavljeni najnoviji svetski trendovi iz sveta nege kose, lica, make –upa, modnih trendova ali i tehnika ličnog razvoja.

Glavna i odgovorna urednica ELLE magazina, Duška Jovanić je bila moderator panela čiji su učesnici bili: Nevenka Dokmanović, Branislava Kostić, Ana Ostojić, Jasmina Stojanović i Marcello Mura.

Nakon panela, koji je održan na piazzetti hotela, dame su prešle u restoran koji je bio prelepo dekorisan u duhu francuske rivijere cvetnim aranžmanima studia Bloom Design-a. 

Gošće su na njihovim mestima sačekali pokloni u vidu Wish jewelry narukvice, kao i specijalan poklon paketić od Mercedesa. 

ELLE Fashion Dinner je podržao i čuveni multi brend koncept store Fashion & Friends, koji je za tu priliku u saradnji sa modnom urednicom ELLE-a Anom Ostojić stilizovao manekenke u skladu sa modnom temom večeri: French Riviera chic, izabravši brendove Liu Jo i Guess.

Najsrećnija dama je na poklon dobila Guess tašnu na kraju večeri.

Dame su do kasno u noć uživale u ukusnim delicijama pripremljenim posebno za ovaj događaj, dok se za muzički deo pobrinuo sjajan bend 1Plus2 Trio. 

Na odlasku su dame sačekali pokloni Fashion & Friends-a, vinarije Zvonko Bogdan i preparati za negu kose L’oreal Professional.

ELLE je još jednom doneo duh svetske metropole u Beograd i želeo da podstakne dame na međusobnu saradnju i osnaživanje. Najprodavaniji modni magazin na svetu je opet pokazao da su njegovi događaji najvažniji u modnom i društvenom kalendaru srpske prestonice. 

Pogledajte na sledećoj stranici najzanimljivije detalje sa događaja:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...