Veče za pamćenje: AURA ULTIMATTE PARTY x ELLE priredio make-up party o kome će se pričati!

Natalija Cvetković, Severina i Mila Litvinjenko foto: Jovana Tomašević

Make-up kompanija AURA, jedna od vodećih u regiji sinoć je u beogradskom event klubu Karbon proslavila lansiranje revolucionarne linije ruževa - Ultimatte Revolution, prepoznatljive po svojoj dugotrajnosti i pigmentaciji!

Ova glamurozna žurka okupila je pripadnike beauty, modne, biznis i društvene elite.

Zvanice su uživale u fenomenalnom prostoru koji je samo za ovu priliku bio pretvoren u pravi make-up showroom prepun svetlećih instalacija s motivom usana i srca, Aurinim posterima sa Severinom, improvizovanim kioskom na kom su svi gosti mogli da prelistaju aprilski ELLE broj i AURA šminkernicom gde su bili izloženi svi ruževi iz Ultimatte Revolution linije. 

Na samom početku večeri zvanicama se obratila žena koja je izgradila make-up imperiju na ovim prostorima, vlasnica brenda AURA, Mila Litvinjenko sa porukom da ovaj proizvod predstavlja revoluciju na tržištu, nakon čega je istakla koliko je timski rad bitan, pozvavši na binu sve ljude bez kojih kompanija ne bi bila to što danas jeste. 

Specijalna gošća večeri bila je Severina, ambasador brenda, i ujedno cover star aprilske naslovnice Elle magazina.

Prekrasna i nadsve harizmatična Severina izazvala je pravu pometnju na AURA ULTIMATTE PARTY zabavi, blistajući u IT haljini sezone koju potpisuje TIBI i fantastičnim salonkama Jimmy Choo.  

Severina 

Na make-up događaju sezone okupilo se više od 200 istaknutih zvanica među kojima su bile manekenke Jelena Ivanović i Marija Žeželj, fotografi Miša Obradović i Miloš Nadaždin, influenserka Jasmina Šupeljak, blogerke Dunja Jovanić i Anastasija Milojević, šminkeri Dušan Lazić, Marko Nikolić i Aleksandar Đikić, dizajner Bata Spasojević, manekenka Bojana Barović, pevač Nikola Rokvić, glumica Bojana Ordinačev, TV Lica Aleksandra Gudelj i Nemanja Velikić, pevačica Jelena Tomašević i mnogi drugi.

Brana Kostić, Mina Krstić i Maja Bunčić

Gosti su do sitnih sati uživali u dobroj atmosferi i muzici - za DJ pultom su bile Aleksandra Duende i Sonja Pavlica


A kako je završen party? 

Sa porukom da ELLE pravi najbolje žurke, a AURA najbolji make-up. 

ELLE tim (Jelena Ivanović, Ana Ostojić, Brana Kostić, Duška Jovanić, Natalija Cvetković, Mina Krstić, Maja Bunčić, Marija Mićanović i Ana Dodig)

Pogledajte u nastavku video sa događaja:

 

 

Kiss, kiss!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...