Tema večeri ovogodišnjih Elle Style Awards nagrada bila je "Začarana šuma", što je doprinelo da kompletan enterijer hotela Hyatt Regency Belgrade izgleda magično! Na crvenom tepihu, pod svetlima fotoaparata zablistali su neke od najpopularnijih ličnosti iz sveta mode i kulture, koje su svojim prisustvom uveličale glamurozan događaj i to peti put po redu.

Pored zvaničnog fotografisanja, ovoga puta deo atmosfere koja se odvijala na crvenom tepihu prenošen je i uživo na našim društvenim mrežama.

Međutim, nas je kao i svake godine interesovalo kako je ovaj jedinstveni glam događaj izgledao iz ugla naših dragih zvanica i ukoliko su oni uživali u magičnoj atmosferi, a nema boljeg mesta da to saznamo od popularne društvene mreže Instagram.

U nastavku teksta pogledajte najzanimljivije Instagram fotografije sa Elle Style Awardsa 2017., koje će vam dočarati sjajnu atmosferu i kako su se gosti, ali i mi sa njima zabavljali.

Ostale fotografije pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Preostale fotografije pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/