Voditelj ovog modnog razgovora bila je modna urednica Elle-a, Ana Ostojić koja je sa Jelenom razgovarala o biranju modela za editorijale, lokalnom kastingu za naslovne, povratku supermodela na piste ali i kada i gde je uočila Sofiju Milošević i Jefimiju Jokić, jedne od najzaposlenijih i najpopularnijih manekenki iz Srbije.

"Jefimiju sam zaustavila na Bulevaru, imala je oko 12 godina čini mi se tada, a Sofiju sam primetila u Makedonskoj, blizu Doma omladine. Spisak manekenki koje sam otkrila je podugačak, ali za jednog modela je sjajna stvar kada vas primete pravi skauti."

Ana i Jelena su se dotakle i toga šta je potrebno da jedan model poseduje ne bi li bio primećen.

"Autentičnost je vrlo bitna, nepravilnosti se tolerišu ali prirodnost je osnova svega. Apelujem na mlada lica da se ne šminkaju puno, budite svoje, prirodne to će vas odvojiti i istaći u masi. Ja sam eto neko ko je završio sa modelingom i neko ko više nije u dvadesetim, ali osećam se samouvereno, nemam potrebu da izgledam mlađe ili da brišem bore i krijem se iza teške šminke. 

Samo dan ranije na ELLE radionici Branko Gašić iz Blook Design Studia održao je kratak master class. Majstor ambijenta, dekorater i zaljubljenik u sopstveni život u društvu naše Branislave Kostić pokazao je okupljenim posetiocima kako se pravi cvetni aranžman.