1. Something old, something new

Oživeli su brendovi i natpisi na majicama. Moj izbor je bela Levis majica ili Calvin Klein, naravno muška! One su ležernije i uvek bolje stoje!

2. Chanel, darling!

Volim jake parfeme, čak i leti. YSL Manifesto i Dior Addict dobili su novog prijatelja na mojim staklenim policama u kupatilu.

3. O tome ću misliti sutra

Film Gone with the wind mogu da gledam uvek. Avgust je idealan vremenski momenat za podsetnik zašto su skarletovske ljubavne iluzije uvek loša ideja.

4. Asimetrična suknja

Modni brend Sacai za predstojaću sezonu predstavlja savršene nove forme kratkih suknji koje su slojevite i prava igranka materijala sa nedovršenim ivicama. Ovaj trend zaživeće tek na zimu, ali pripreme su uvek dobrodošle.

5. Cirkoni na ušima

Oni su dolaskom Vaccarela na Saint Laurent tron opet tu, obrnuli su pun krug od devedesetih godina. Par spojenih cirkonskih krstića idealni su za nove rupice na ušima koje već mesecima planiram da probušim.

6. Frank Sinatra

Muzika za dušu, trenutak pred spavanje i oblačenje ujutru za posao. Pogotovo pesma I've Got You Under My Skin.

7. YSL tašna

Oduvek sam bila protivnik torbi sa logotipom, ali ko može da odoli YSL znaku pogotovo kada je ukombinovan u rok duhu.

8. Fashion dijamant

Skoro sam u radnji Maestro Jewelers otkrila IDC Stella kolekciju. Dijamant i nerđajući čelik moderna su, a večna klasika koja zaista može da se priušti. Dok ne dođe pravi prsten, ovaj je idealan!

9. Karo blejzer

Još jedan nadolazeći trend. Crno, belo i sivo karo, dvostruko kopčanje, ravan kroj i sve to uz moje omiljene plisirane crne suknjice. Perfektno!

10. PVC čizme

Off White je još jedan brend koji sam veoma zavolela, a najnovije crne čizme sa belim natpisom daće mom elegantnom stilu sasvim dovoljnu dozu trendi looka.

Tekst: Ana Ostojić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/