Sinoć je u Square Nine hotelu održana 3. po redu Elle Fashion Dinner večera, kojoj je prethodio prvi ELLE Talk čiji moderator je bila glavna i odgovorna urednica Duška Jovanić, dok su učesnici bili: Nevenka Dokmanović, Ana Ostojić, Branislava Kostić, Jasmina Stojanović i Marcello Mura.

Više od 60 dama nakon panela se preselilo u prekrasan ambijent restorana Square koji je za ovu priliku bio dekorisan cvetnim, veličanstvenim aranžmanima Bloom Designa.

Divna Jovana Tomašević uhvatila je najzanimljivije momente s događaja kome su između ostalih prisustvovale Jelena Ivanović, Marija Tarlać, Mila Litvinjenko, Sara Brajović, Julijana Raičević, Biljana Tipsarević, Marta Jovanović, Luna Lu, Maja Uzelac, Staša Koprivica, Jasmina Mihajlović i druge dame.

Glavni sponzori događaji su bili Mercedes Benz i Fashion Friends. Za poklone su se pobrinuli vinarija Zvonko Bogdan, Loreal, Wish Jewelry, dok su pozivnice i menu card uradili Moja pozivnica.  

Pogledajte u nastavku najzanimljivije detalje sa #ellefashiondinner i #elletalk eventa:

Ostale fotografije pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Ostale fotografije pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Ostale fotografije pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/