ELLE Style Awards: Dobitnici priznanja za 2016!

Nagrade su u Srbiji dodeljene po četvrti put, a ovogododišnja dodela prevazišla je sve prethodne! I ovoga puta ELLE Style Awards podržala je kompanija Generali, kao i Portonovi Montenegro. Okupilo se više od 200 istaknutih zvanica iz sveta kulture i mode, među kojima su bili Rade Šerbedžija, Olivera Kovačević, Roksanda Ilinčić i mnogi drugi.  

Veliku pažnju i oduševljenje zvanica izazvalo je uručenje Elle Style Award nagrade za životno delo koje je otišlo u ruke upravo Radetu Šerbedžiji. 

Veče je prošlo u znaku zanimljivog programa, a na sceni su se pre i posle proglašenja pobednika smenjivali voditelji Boško Jakovljević i Nataša Miljković, dok je za muzički deo bio zadužen sjajni Tzootzoonga (Cucunga) ansambl.

Elle Style Award za muziku je uručen talentovanom i svestranom Marku Šeliću Marčelu, dok je jedna od najistaknutijih srpskih modela današnjice - Mina Cvetković proglašena za Najboljeg modela. Mini je nagradu uručila Optika Sole i dodatno je obradovala Cartier naočarama.Jedinstvena i neponovljiva, a pre svega surovi profesionalac Olivera Kovačević je dobitnik Elle Style Award nagrade za Najbolje TV lice, koja je nagradu primila od brenda Najlepše želje.

Elle Style Award nagrada za Humanost je otišla u ruke harizmatične i uspešne Maje Lalić koja je uspela da kroz projekat Mikser pomogne mnogobrojnim umetnicima i organizacijama, a njoj je Jana voda uručila nagradu.

Miljenik medijske kuće Gawker, prestižni modni i portretni fotograf Nikola Tamindžić je dobitnik nagrade Elle Style Award u kategoriji Umetnost, a Generali, kao dugogodišnji partner Elle Style Awards događaja, uručio je Nikoli nagradu.

Kuvar, službenik, pisac... Najnormalniji čovek na svetu - Ivan Tokin je proglašen za Najboljeg pisca, a British Motors, generalni uvoznik za Jaguar I Land Rover, predao je njegovoj supruzi Ani nagradu s obzirom da je Ivan iz opravdanih zdravstvenih razloga bio sprečen da prisustvuje dodeli.

Bojana Nikitović žena koja je  zaslužna za kostime filmskih hitova poput Marije Antoanete, dobitnica Elle Style Award nagrade u kategoriji Film i pozorište. XYZ  premium fashion store Bojani su uručili nagradu na bini.

Elle Style Award u kategoriji Najbolji internacionalni skaut je otišla u ruke Jelene Ivanović, a brend Estee Lauder i kompanija Orbico su Jelenu dočekali na bini i predali joj nagradu.

Naša bronzana devojka iz Rija, Ivana Španović je dobitnica nagrade Elle Style Award za sport, a Portonovi je želeo baš njoj da uruči nagradu, dok je kreatorka Ana Ljubinković trijumfovala u kategoriji Dizajner i brend Perwoll je baš nju izabrao za dobitnika kom želi da preda nagradu. 

Dobitnica Ivana Španović kojoj su nagradu uručili Portonovi i Marko Škulelić

Ani Ljubinković nagradu je uručio Perwoll

Muza nove modne ere. Kraljica boja. Miljenica londonske fashion scene Roksanda Ilinčić je proglašena za Ikonu stila, i njen izlazak na binu je publika pozdravila glomoglasnim aplauzom. Luksuzni lanac prodavnica, Sun, Moon & Stars, Roksandi je uručio nagradu. 

Na samom kraju večeri, glavna i odgovorna urednica srpskog Elle magazina - Duška Jovanić je legendi jugoslovenskog filma i poslednjem boemu regije, Radetu Šerbedžiji uručila Elle Style Award za Životno delo. Potpuno simbolično, ovu nagradu dodelila je vinarija sa dugogodišnjom tradicijom, vinarija Erdevik.

Erdevik je za Radeta spremio poseban poklon u vidu specijalnog vinu u elegantnoj plišanoj kutiji sa potpisom vinarije.

Za dobru atmosferu na događaju pobrinuli su se Tzootzoonga ansambl, a nešto kasnije i DJ Peppe. 

Sve goste je u sali sačekao poklon od Sun, moon & stars u vidu luksuznih, posebno dizajniranih Royal Doulton dekorativnih tanjira. Takođe, kao dopuna lepoj dekoraciji, na svakom mestu je bila čokoladica Najlepše želje, a poklon paket ih je čekao po završetku događaja.

Portonovi je gostima pripremio estravagantni katalog kojih ih je svojim izuzetnim fotografijama odveo u magični svet luksuznih vila i letnje atmosfere.

Portonovi je predstavio svoj rizort u punom sjaju svim prisutnima

U skladu sa temom ovogodisnjeg Elle Style Awards, Perwoll je svim zvanicama poklonio Perwoll Gold na samom kraju događaja.

XYZ je predstavio manekene u svojim atraktivnim kombinacijama

Poseban ugođaj omogućio je British Motors, kao oficijalno vozilo događaja, koji je gostima prikazao nove modele brendova Jaguar i Range Rover. I, događaj ne bi bio potpun da nije bilo i jednog iznenađenja.

Jasmina Šupeljak, kreativni diretkor magazina Elle, bila je srećni dobitnik naočara Cartier koje su se skrivale ispod njene stolice.

Pored toga, optika Sole se potrudila da svakog gosta na stolu sačeka maska u obliku specijalno dizajniranih naočara koje su upotpunile atmosferu, naročito kad je slikanje uzelo maha.

Sole optika dodala je zanimljiv detalj u vidu naočara nasim hostesama

Zvanice su tokom cele večeri uživale u vinima vinarije Erdevik. Ko je ljubitelj belog vina opredelio se za Sauvignon Blanc, a oni koji preferiraju crveno odlučili su se za Trianon vino. Roze je takodje bio na repertoaru i to sa vrlo interesantnin nazivom - Roza Nostra. 

Pogledajte u galeriji ostale fotografije dobitnika i atmosfere...

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/ellesrbija/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin