Enterijer

Najnoviji trend u svetu dekora: Savršen detalj koji će osvežiti svaki enterijer u vašem domu!

Zaboravite na šibori, jer je tu novi jastučić, rađen u afričkoj tehnici.

Uređenje prostora

Savršena inspiracija: Pogledajte kako su najpoznatije blogerke uredile svoje domove

Ako ste mislili da vam treba ogroman budžet za sređivanje doma, odmah ćemo vam reći da grešite! Tajna se krije u pravilima pažljivo iskorišćenog prostora i neobičnom dekoru koje modne blogerke najbolje poznaju. Savetujemo da ukradete neku stylish ideju od njih...

Enterijeri

Prefinjen i elegantan: Pogledajte savršen dom Marca Jacobsa koji je uređen u art deco stilu

U Greenwich Village u Njujorku, kuća slavnog modnog dizajnera Marc Jacobsa na najbolji način predstavlja njegov glamurozan i sofisticiran stil, koji je pravo sa piste sada utemeljen u savršeno organizovan prostor njegovog doma.

Domovi poznatih

Rihannino carstvo na Barbadosu oduševljava RASKOŠNIM enterijerom

Ovih dana se posebno govori o poznatoj lepotici sa Barbadosa, najviše zahvaljujući osvojenoj nagradi Vanguard i impresivnom nastupu na ceremoniji MTV Video Music Award. I dok internet likuje na račun moguće veze pop pevačice i Drakea, mi smo zavirili u Rihannin nimalo skroman dom na Barbadosu.

Domovi poznatih

Gde će živeti najpoznatija manekenka današnjice: Zavirite u novi holivudski dom Kendall Jenner

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice, Kendall Jenner, seli se u srce West Hollywooda u svoj novi dom koji je kupila od glumice Emily Blunt i Johna Krasinskog. U pitanju je neverovatno chic kuća koja odiše holivudskim glamurom i seksi vajbom.

Celebrity homes

Domovi svetskih zvezda: 10 najveličanstvenijih soba bogatih i slavnih

Ako je način na koji uređujemo prostor u kome živimo, ujedno i odraz ličnog stila i ukusa, onda definitivno možemo zaključiti kako neke od poznatih ličnosti zaista imaju ukusa!

Kuće poznatih

Impresivan i impozantan ranč slavnog kreatora ODUŠEVLJAVA

Ništa manje nismo ni očekivali od kuće u kojoj živi Tom Ford...

Domovi poznatih

Nestvaran pogled na čitav Menhetn: Zavirite u luksuzan Gucci penthaus (Foto)

Prelepi njujorški dupleks prodaje se za vrtoglavih 45 miliona dolara, ali svi se slažu da vredi toliko izdvojiti za izuzetan pogled na najlepše turističke centre Menhetna - Kip slobode, Svetski trgovinski centar i njujorški zaliv.

Movie + Decor

U njima želimo da se probudimo: 7 najslavnijih "filmskih" kuća

Da li ste i vi baš kao i mi poželeli da živite u nekoj od čuvenih filmskih rezidencija poput one iz kultnog "Gone with the wind" ili možda i najčuvenijoj "Home alone" kući? Neka ov ovih zdanja i dalje postoje, a moguće ih je čak i iznajmiti.

first back 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 next last prikazano: 145 - 156