Interior and design

Pogledajte kako je prestižna škola Saint Martins pretvorena u luksuznu stambenu zgradu

Takozvani loft stanovi sve su popularniji na tržištu nekretnina. U pitanju su veliki open-space prostori, pregrađeni interesantnim policama i dekorativnim nameštajem. A ovo je jedan od najlepših koje smo do sada videli.

Travels and decor

Zaljubićete se u ovaj topli dom: Tradicionalno škotsko imanje u skandinavskom stilu

Idelan odmor ne mora podrazumevati more, to može biti i ušuškana stara farma sa kaminom, kroz koju se širi miris domaćih kolača, dok vam pogled kroz prozor seže daleko preko nepreglednog zelenila i šumovitih podnožja Škotske. Sve to i nešto više, jer ovo imanje pored svog šarma stare lepotice, poseduje jedinstven enterijer.

Domovi poznatih

Prostan i elegantan Soho stan: Prekrasan njujorški loft u kojem je nekada živeo David Bowie

Ukoliko volite estetiku prostranih njujorških loftova u kojima dominiraju drvo, cigla i veliki prozori koji prekrivaju zidove, verujemo kako ćete obožavati stan koji je nekada svojim domom nazivao i veliki David Bowie.

Celebrity homes

Harizmatična glumica Emma Stone otvorila vrata svog cozy stana u Los Anđelesu (VIDEO)

Jednostavan, ali vrlo šarmantan dom koji mlada zvezda nove glumačke generacije poseduje u Los Anđelesu, oduševiće vas svojim toplim drvenim detaljima, dok će vas Emma u ovoj šetnji zabaviti na njoj svojstven način, odgovarajući na 73 vrlo interesantna pitanja.

Home decor

Oplemenite svoj prostor: 10 dekor detalja koji su u trendu ove jeseni

Neki od onih najvažnijih predloga na ovoj listi saveta su oni u vezi boja i osvetljenja, krucijalnog kada je napolju mračno i sivo. Kako da ih na najbolji i najefektniji uklopite u svoj životni prostor, koji će njima ujedno biti oplemenjen, savetuje nas dizajnerka enterijera Christiane Lemieux...

Stanovi poznatih

Luksuzan stan na Menhetnu: Pogledajte novi dom Georgea i Amal Clooney

Slavni par kog retko ko ne simpatiše poznat je po svom sjajnom stilu, a odnedavno bogatiji za još jednu nekretninu.

Stanovi poznatih

Njeno parče luksuza: Veličanstveni stan Meryl Streep na Menhetnu

Naravno da nije problem da kupite milionski stan u najprestižnijem delu Njujorka ukoliko se nalazite na A listi holivudskih glumaca, međutim ovakva vrsta komfora nije dostupna ni onima sa najdubljim džepom.

Najposebniji enterijeri

Zavirite u najimpresivnije biblioteke sveta

Iako danas sve manje ljudi ima običaj odlaziti u javne biblioteke, u nekim se svetskim čitaonicama uvek traži mesto više jer izgledaju kao najluđi enterijeri u koje ste zakoračili...

Enterijer

Feng Shui: Kako da vaš radni prostor učinite što boljim za povećanje produktivnosti

Vikend projekat: feng shui trikovi za savršen radni sto.

first back 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 next last prikazano: 133 - 144