Christmas decoartion

Poput prave bajke: Zavirite u tek okićen zamak Vindsor

Jedna od retkih prilika kada se medijima dopušta da zavire u čuveni palatu u kojoj obitava engleska krlajica Elizabeth Druga, jeste ona u vreme božićnih i novogodišnjih praznika.

Promo

Miele Black Friday akcija - Crno je na popustu

Kompanija Miele se i ove godine pridružuje poznatoj Black Friday maniji, a ovoga puta od 27. novembra do 1. decembra, u svim Miele showroom-ovima i objektima Miele partnera, na popustu će se naći uređaji za negu veša, kuhinjski uređaji i usisivači. Do 20% popusta, u Black Friday duhu, predviđeno je za proizvode u crnoj boji.

Celebrity homes

Najtopliji dom koji smo videli do sada: Predivna vila Sandre Bullock

Prirodni materijali, topli tonovi i mnoštvo svetla zaslužni za ovaj dom iz snova koji se nalazi u gradiću pod nazivom Tybee Islandu, smeštenom u američkoj saveznoj državi Džordžiji.

Home decor

Eco - friendly ideje za jesenje uređenje kuhinje kao iz kataloga

Povratak u grad nakon dugog i toplog leta mnogi su dočekali s nestrpljenjem. Iako ima i onih koji bi godišnji odmor rado produžili do jeseni, većina se ipak raduje povratku kući. A kako jesen sa sobom nosi nove obaveze i izazove, idealno je vreme za promene starih navika i uvođenje novih.

Interior Design

Alex Rodriguez upravo je prodao ovu bajkovitu vilu i preselio se kod J.Lo

Ovo je možda jedno od najlepših arhitektonskih rešenja moderne vile smeštene u prirodnom okruženju, koje smo imali priliku da vidimo u poslednje vreme. Međutim, Alex je ipak morao da je proda po značajno nižoj ceni. no što je bila ona kada ju je pre pet godina kupio.

Celebrity homes

Ovako nismo zamišljali farmu: Zavirite u raj od 6 miliona u posedstvu Reese Witherspoon

Poznata američka glumica kupila je nedavno farmu u Malibuu, koja izgleda praktično kao filmsiki set, sem što to nije.

Domovi poznatih

Zavirite u sve prostorije prelepe kuće Meghan Markle u Los Anđelesu

Pre no što se doselila u London i zvanično postala deo kraljevske porodice, Meghan je poput većine mladih glumica živela u holivudskom središtu - Los Anđelesu.

Royal homes

Ovako nešto smo videli samo na filmu: Karipska vila princa Williama i Kate Middelton

Nedeljno iznajmljivanje ove predivne kuće za odmor koja se nalazi odmah nadomak mora, iznosi neverovatnih 15.000 funti nedeljno!

Koncept #homeanywhere

ECOCAPSULE: Luksuzne hotelske sobe na mestima bez infrastrukture

Luksuz hotelske sobe u mikro-domu koji podseća na kapsulu? Tehnologija je pokazala svoj puni potencijal, a zbog ekološkog zagađenja sve više se okreće samoodrživim i prirodi prihvatljivim rešenjima.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12