Estetika sreće: Svaki enterijer treba da poseduje bar jedan žuti detalj iz nekoliko razloga!

Ako se koristi preterano, može da ima jak kontraefekat

Jahta umesto vikendice: Zavirite u novi luksuzni stan na vodi Rafaela Nadala

Poznati španski teniser ovog leta ne planira da putuje dalje od svoje zemlje, na čemu mu i te kako zavidimo, jer to podrazumeva i veličanstvenu letnju destinacju za odmor - Majorku, na kojoj Nadal ima kuću, a sada i još jednu fantastičnu nekretninu.

6 načina kako da dekorišete malu kuhinju da izgleda veće

Bez obzira na to koliko kvadratnih metara vam je na raspolaganju, to nije izgovor da sprečite svog unutrašnjeg dizajnera enterijera da se inspiriše! Ovo je pogotovo istina kada se govori o kuhinjama, prostor koji treba pre svega da bude funkcionalan.

Noćna mora Michael Douglasa i Catherine Zete Jones: Zavirite u rajsku vilu na Majorci koju niko neće da kupi

Možda niste znali, ali u svetu bogatih i lsavnih milionske vile kupuje se poput para novih čarapa, a fascinantnih kuća za odmor na različitim krajivima sveta nikad nije dovoljno, pogotovo ukoliko se nalaze na zavidnoj lokaciji sa veličanstvenim pogledom. Makar je to slučaj sa većinom, ali ne i sa kućom čuvenom holivudskog glumačkog dua i dugogodišnjeg bračnog para Michael Douglasa i Catherine Zete Jones.

Digitalna tura umirujućih enterijera širom sveta

Sa čitavim svetom koji se nalazi lockdown-u, anksiozno se isčekuje trenutak kada će se život vratiti u normalu. Međutim, kako vreme odmiče, postaje sve jasnije da su planovi za putovanja na (nadamo se privremenoj!) pauzi.

Doza glamura na stolu: Kraljevska tehnika bojenja uskršnjih jaja

Ako ste osmislili elegantnu uskršnju dekoraciju za sto, onda će vam se ovakav način bojenja jaja savršeno uklopiti. Kraljevska tehnika bojenja je jednostavna, a krajnji rezultat svakoga ostavlja bez daha.

Osvežite životni prostor za vreme izolacije: Dekor rešenja sa sobnim biljakama koja potpuno transformišu prostor

Ovih dana kada mnogo vremena provodimo u četiri zida, počinjemo mnogo više pažnje i da obraćamo upravo na četiri zida, za koja čini se uvek nekako nismo nalazili dovoljno vremena da im se posvetimo.

Celebrity homes

Ona nije toliko poznata ali kupila je ovu fenomenalnu kuću Franka Sinatre za 10 miliona dolara

Mindy Kaling, američka glumica, komičarka, spisateljica i scenarista dodala je svom portofoliu zavidnih nekretnina i jednu vrlo prestižnu, u pitanju je kuća na plaži velikog Franka Sinatre.

Celebrity homes

Jedna od lepših koje smo ikada videli: Zavirite u vilu Jon Bon Jovi-ja koju želi da proda

Legendarni pevač stavio je ovo nestvarno posedstvo na tržište još u julu 2019. godine, ali za sada nema zainteresovanih. Za šta je najverovatnije zaslužna cena, u pitanju je cifra od vrtoglavih 20 miliona dolara.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12