Jacquemus kancelarija

7 minimalističkih komada za kućnu kancelariju po uzoru na Jacquemus radni prostor

Kada je francuski dizajner nedavno otvorio vrata prve Jacquemus poslovne zgrade svojim Instagram pratiocima, dobili smo uvid u jedan savršeno sveden kreativni prostor u sred Pariza.

Minimalizam inspiracija

Minimalizam u enterijeru: Ovi Instagram profili će vas inspirisati da preuredite dom!

Koliko ste samo puta pomislili da je vreme da preuredite dom, a i dalje se niste pokrenuli? Tu smo da vas inspirišemo!

10 komada koja će stvoriti hygge atmosferu u vašem domu

Danas je 1. decembar, i bliži se kraj ove nepredvidljive godine. Prvi dan u poslednjem mesecu je obeležje nadolazećih praznika, okićene kuće i padanja snega

Pogledajte: Nesvakidašnju vikendica sa preko deset prostorija koju je Reese Witherspoon upravo prodala

Kupila ju je prošlog leta za vrtoglavih (ali verujzte nam sa razlogom) 6.2 miliona dolara, a sada je prodaje i uspela je čak i porpilično da zaradi.

Zavirite u čuvenu vilu Pabla Picassa od čije vrednosti će vam se zavrteti u glavi

Prelepi domovi poznatih ličnosti, uglavnom vrede milione - sa punim pravom. Od lokacije, preko okruženja, pogleda, do dekoracije i samog enterijera naravno - na vrlo je visokom nivou i cenu podiže. Međutim, ukoliko je u pitanju dom koji poseduje sve to, a u njemu su nastala neka od najčuvenijih umetničkih dela, onda je jasno zašto je vila La Californie u Kanu vrednija od mnogih, mnogih drugih.

Pogled na Menhetn i najneobičnije kupatilo: Zavirite u 6-osoban stan Susan Sarandon

Čuvena glumica prodaje svoj njujorški apartman za vrtoglavih 7.9 miliona dolara.

Sa izuzetnim ukusom! Zavirite u spektakularni dom Bridget Fonde

Glumica koja se praktično u potpunosti povukla iz sveta glume i filma, oduvek se trudila da drži svoj privatni život daleko od očiu javnosti i to joj je uspevalo. Međutim, za razliku od većine njenih mnogo popularnijih kolega, koji i dalje neumorno rade i zarađuju vrtoglave sume, te u svom posedstvu imaju po nekoliko nekretnina vrednih milijarde, Bridget ne može da se pohvali brojnim bogatim posedstvima, ali može besprekronim ukusom.

Zavirite u prelepu englesku palatu u kojoj je odrasla princeza Diana (FOTO)

Sa popularnošću serije Kruna (The Crown) koja govori o poslednjim decenijama vladavine britanske kraljevske porodice, raste i zanimanje javnosti vezane za pojedinosti svih aktera čuvene royal familije, pa tako i za Althorp House, palatu koja se nalazi u posedstvu Charlesa Spencera, rođenog brata princeze Diane.

10 dekor detalja koji će vaš dom u trenutku oplemeniti jesenjom atmosferom

Nadolazeći hladni dani i dalje su pomešani sa naletima toplote i neočekivanim pojavom sunca ali sada je idealno vreme za suptilne izmene u enterijeru zbog kojih ćemo se lakše oprostiti od miholjskog leta.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

Magazin