Sa izuzetnim ukusom! Zavirite u spektakularni dom Bridget Fonde

Glumica koja se praktično u potpunosti povukla iz sveta glume i filma, oduvek se trudila da drži svoj privatni život daleko od očiu javnosti i to joj je uspevalo. Međutim, za razliku od većine njenih mnogo popularnijih kolega, koji i dalje neumorno rade i zarađuju vrtoglave sume, te u svom posedstvu imaju po nekoliko nekretnina vrednih milijarde, Bridget ne može da se pohvali brojnim bogatim posedstvima, ali može besprekronim ukusom.

Zavirite u prelepu englesku palatu u kojoj je odrasla princeza Diana (FOTO)

Sa popularnošću serije Kruna (The Crown) koja govori o poslednjim decenijama vladavine britanske kraljevske porodice, raste i zanimanje javnosti vezane za pojedinosti svih aktera čuvene royal familije, pa tako i za Althorp House, palatu koja se nalazi u posedstvu Charlesa Spencera, rođenog brata princeze Diane.

10 dekor detalja koji će vaš dom u trenutku oplemeniti jesenjom atmosferom

Nadolazeći hladni dani i dalje su pomešani sa naletima toplote i neočekivanim pojavom sunca ali sada je idealno vreme za suptilne izmene u enterijeru zbog kojih ćemo se lakše oprostiti od miholjskog leta.

Najlepši stan od piva koji možete da zamislite (dobro ste pročitali)

Da, ovo je izuzetno dobra reklama, jednog izuzetno poznatog brenda za koji smo svi čuli, ali ovo je ujedno i zaista jedan od najlepših stanova uređenih u vrlo originalnom vintage stilu, koji smo videli u poslednje vreme, a osnovnu dekora čine ni manje, ni više do limenke piva.

Ovako izgleda kompletno imanje od 40 miliona dolara Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza (FOTO)

Welcome to Miami! Da je u pitanju veliki luksuz to se podrazumeva, ali da je pod hitno potrebno preuređenje unutrašnje dekoracije skoro svih prostorija u vili na moru i to je isto tako više nego jasno.

Zavirite u impozantnu vilu Jeffa Bezosa - najbogatijeg čoveka na svetu (VIDEO)

U luskuznom delu Los Anđelesa, čuvenom Bel Air-u, locirano je imanje koje je 2018. proglašeno naskupljim u Sjedinjenim Američkim državama. Za to naravno postoje orpavdani razlozi.

Zavirite u ovu predivnu vilu koju niko nije želeo godinama: Konačno je prodata kuća Brad Pitta i Jennifer Aniston

Iako je ovo jedna od najlepših kuća poznatih koje smo ikada videli, a cena joj je sa godinama drastično smanjivana, niko je nije želeo.

Shvatili smo da zapravo nemamo nikakav problem sa izolacijom: Ovo ostrvo sa kućom u Kennedy stilu može da se iznajmi!

Ne znamo da li smo više oduševljeni činjenicom da cena za ovako nešto zapravo uopšte nije visoka, ili time što smo u sred ove globalne izolacije upravo shvatili da nemamo baš nikakav problem da budemo izolovani (doduše isključivo ovde) koliko god je potrebno!

Prozračan, svetao i sa pogledam koji raspamećuje: Zavirite u stan Cate Blanchett

Luksuzni apartman predivne holivudske glumice nalazi se u istorijski čuvenoj zgradi Astor u Sidneju, a pogled iz ovog stana oduzima dah!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

Magazin