Ovako izgleda kompletno imanje od 40 miliona dolara Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza (FOTO)

Welcome to Miami! Da je u pitanju veliki luksuz to se podrazumeva, ali da je pod hitno potrebno preuređenje unutrašnje dekoracije skoro svih prostorija u vili na moru i to je isto tako više nego jasno.

Zavirite u impozantnu vilu Jeffa Bezosa - najbogatijeg čoveka na svetu (VIDEO)

U luskuznom delu Los Anđelesa, čuvenom Bel Air-u, locirano je imanje koje je 2018. proglašeno naskupljim u Sjedinjenim Američkim državama. Za to naravno postoje orpavdani razlozi.

Zavirite u ovu predivnu vilu koju niko nije želeo godinama: Konačno je prodata kuća Brad Pitta i Jennifer Aniston

Iako je ovo jedna od najlepših kuća poznatih koje smo ikada videli, a cena joj je sa godinama drastično smanjivana, niko je nije želeo.

Shvatili smo da zapravo nemamo nikakav problem sa izolacijom: Ovo ostrvo sa kućom u Kennedy stilu može da se iznajmi!

Ne znamo da li smo više oduševljeni činjenicom da cena za ovako nešto zapravo uopšte nije visoka, ili time što smo u sred ove globalne izolacije upravo shvatili da nemamo baš nikakav problem da budemo izolovani (doduše isključivo ovde) koliko god je potrebno!

Prozračan, svetao i sa pogledam koji raspamećuje: Zavirite u stan Cate Blanchett

Luksuzni apartman predivne holivudske glumice nalazi se u istorijski čuvenoj zgradi Astor u Sidneju, a pogled iz ovog stana oduzima dah!

Vreme je za osveženje prostora: 5 najpopularnijih boja u svetu enterijera ovog leta

U skladu sa toplijim vremenom koje nam konačno pristiže, donosimo vam pet vladajućih boja u svetu enterijera ove sezone. Od bogato zelenih nijansa do spoj inačne nespojivih kolora, ove smernice će svakoj sobi dati ozbiljan upgrade!

Estetika sreće: Svaki enterijer treba da poseduje bar jedan žuti detalj iz nekoliko razloga!

Ako se koristi preterano, može da ima jak kontraefekat

Jahta umesto vikendice: Zavirite u novi luksuzni stan na vodi Rafaela Nadala

Poznati španski teniser ovog leta ne planira da putuje dalje od svoje zemlje, na čemu mu i te kako zavidimo, jer to podrazumeva i veličanstvenu letnju destinacju za odmor - Majorku, na kojoj Nadal ima kuću, a sada i još jednu fantastičnu nekretninu.

6 načina kako da dekorišete malu kuhinju da izgleda veće

Bez obzira na to koliko kvadratnih metara vam je na raspolaganju, to nije izgovor da sprečite svog unutrašnjeg dizajnera enterijera da se inspiriše! Ovo je pogotovo istina kada se govori o kuhinjama, prostor koji treba pre svega da bude funkcionalan.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12